Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OB: Transferde acele etmeyeceğiz

5 günde çıkan isimler
Sane
İlkay
Silva
Sancho
Felix
Laporte
Pavlovic
Zerafet

Sane 10 gibi oynuyor iyide oynuyor şu ana kadar.

Katiliyorum ama yukseliste genc adami buraya getiremeyiz.Konu para degil bence he para olsada bizde oyle asiri para felan oldugunu sanmiyorum.Bu cevval oglanlar bizim lige gelmez

Bence ikna kabiliyeti olsa gelirler, Erden bey olsa getirir.
Oyuncuya burada basamak olacağına inandırırsan 8 tane CL maçı önüne koyarsan ve makul serbest kalma bedelleri ile çekebilirsin neticede 5 büyük ligde CL oynayan takımlardan almıyorsun oyuncuyu ve o takımlarda bu oyuncuları o aşamada istemiyorlar.

Bu gerizekalı araplar top class oyuncuları alıyo 2 sene sonra da yollamaya çalışıyo hakkaten mal bunlar. Madem yollayacaksın ne diye alıyosun Laportedan daha iyi stoper mi alacaksın :asd:

Bu gerizekalı araplar top class oyuncuları alıyo 2 sene sonra da yollamaya çalışıyo hakkaten mal bunlar. Madem yollayacaksın ne diye alıyosun Laportedan daha iyi stoper mi alacaksın :asd:
Adamlar bunalıp gidecem diye tutturuyor bence, paraya da doyunca 1-2 senede.

50m bonservis
7m maaşa Muani mi
65m bonsevis
14m maaşa Osi mi
Osimhen de bu paralar beni gıcık etti ama güzel yönden :D Keşke bu kadar paralarım olsaydı kanks yav :D
cennet-mahallesi-yunus-4.webp

Rabiot'un annesi Veronica gibi nöbet

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

osimheni tecrübe etmiş bir taraftar ve oyuncu topluluğu ne yazık ki asla icardiye ikna olmayacak önümüzde ki sezon
ki icardi sakatlanmadan önce dahi avrupa ve derbilerde rezil haldeydi bunu hepimiz ifade ettik ayakta duramıyor osterwolde gibi vasatlara bile meze oluyordu
osimhen psiklojik üstünlükten de ziyade doğru oynayan bir takım ve sistem içerisinde tek başına hücum demek her topa sprint atan, her topa kafa göz gövde giren hava topu bırakmayan dünya üzerinde kaç tane oyuncu sayabilirsiniz ki zaten
İcardi sakatlık öncesi gibi performans gösterir ve üzerine de tribünlere oynamaya devam ederse 3 maç sonra fena tepki görür

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz niye Osimhen'i almak için bu kadar çıldırıyoruz, ben onu anlamadım. Tarihimizde ilk defa mı şampiyon olduk?

Cl için filan diyen arkadaşlar osimhen olsa young boysu yine eleyemezdin.

Çünkü avrupa facaiasının sebebi oyuncular değil.
Gomis’e üç kuruş vermemek için bir sürü kazmaya para harcadık. Muhtemelen bunlar Osimhen’i alamazsa yine saçma sapan yerlere para harcayıp bir Osimhen parası kadar çöp doldururlar takıma. İki senede bile kaşla göz arasında Cuesta, Kutucu gibi oyunculara 60 küsür bonservis verilmiş. Hazır bildiğimiz ligin üstünde bir oyuncu varken onu almak daha makul gibi duruyor. Tabi alabilirlerse.

Konuşulan isimlere bakıyorum aldıkları paralara,söylenilen ücretlere bakıyorum hiç biri olacak gibi durmuyor. Ben açıkcası çıkan isimlerin de %95’i yalan diye düşünüyorum. Zaten Osimhen işi olursa belki kaleciye 15-20 verilir. Diğer türlü bu isimlerle 200’lük oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt