Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baba İzmir deyim. Belediye nin geneli Tunceli. Park bağ bahçe ağır işlerde de romanlar var. Tespitin doğru ben de mühendislik fakültesi mezunu olmama rağmen iş bulamamış belli bir süre satış danışmanlığı yapmıştım. Sonrasında bir kapı açıldı, şimdi koçluk yapıyorum.
Basketbol koclugu mu azizim?

Ben bir başarısız yöneticiye bu kadar desteği en son Adnan Polat Adnan Sezgin ikilisinden görmüştüm dursun bizi Adnan Polat dönemine götürdü.

scout degil de, abd'li lyon da yer alan ^tanner 'i aldilar mi bunlar ? .en son dun ilgili olduklarini okudum bizim sozlukte .

bu oyuncu da tek bold eksik buldugum yer nedir derseniz ;
*hizli olmamasi . <-> bolge vs ozelinde akillara *bi tik bizim ^ovidiu petre gelebilir - gorece elbette .

@Aziz Kaan :) :hat:

saygi ve selamlar .
Suatım bana üstü kapalı küfür etsen 😍 emoji koyarım. Çok tatlı bir adamsın, nezaketin inanılmaz geçiyor, Rabbim ne muradın varsa versin 🙏 Ovidiou Petre dersen Florin Bratu da ben derim, burada ne çekmişiz be isyanı başlar 👀😍

Osimhen bonservis ve toplamda 20m a kaleci,stoper ve kanat almak mı

5m a 3. forvet Sane,Pavlovic,İlkay, Enzo Milot mu?

Dursun Hatip'i kendine saklıyor olurda birgün ibre dönerse taraftarın önüne atacak.

Son düzenleme:
Svilar
??? Davinson Laporte Jakobs
Torreira Lemina
Sane Millot Barış
Osimhen​

yetiştiği ve gönül verdiği cami Bilbao *Athletic bu sezon CL'de
<-> *CL açısından benzer avantaja sahipler

maaş açısından da ; Athletic bizim kadar bonkör bir kulüp...

eski formunda olsa ^bold nokta atışı olduğuna katılırım ama Arabistan'da geçirdiği sezonlar kendisini ne hale getirdi bilmiyoruz

zaten postumda sorduğum soru da buydu

oyuncunun son durumu hakkında bir fikriniz var mı

saygılarımla. AB
sevgili ali , acik soylemek gerekirse ,
sahsen asya ozelinde japonya, australya, guney kore liglerini programim musait oldugunda 90 dakika vakit ayirip tam mac izliyorum haftalik .

-petrol bolgesi liglerini- bugune dek izlemedim . anca kendilerin asya cl katilimi yapan kulupleri bazli izledigim oldu .

dolayisiyla malesef guncel durumuna dair bir yorum getirmem saglikli olmaz .

ana genele donersek ;
benim okudugum kaynak da (fichajes) ; ispanya'ya donmek istememesi detayi var idi .
However, everything indicates that his destination will not be Spain.
https://www.fichajes.net/en/news/laporte

gorece elbette.

saygi ve selamlar .

Yaşlı free agent bekten korkuyom ama Semedo isterim #WALLAH

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt