Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.368
- 41.952
- 3.413
Demek Muslera'dan sonra Icardi'yi de efsane kaptan yapacak
Cikmak
Cekmek
Girmek
Bi bitmediniz beee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek Muslera'dan sonra Icardi'yi de efsane kaptan yapacak
Basketbol koclugu mu azizim?Baba İzmir deyim. Belediye nin geneli Tunceli. Park bağ bahçe ağır işlerde de romanlar var. Tespitin doğru ben de mühendislik fakültesi mezunu olmama rağmen iş bulamamış belli bir süre satış danışmanlığı yapmıştım. Sonrasında bir kapı açıldı, şimdi koçluk yapıyorum.
Suatım bana üstü kapalı küfür etsenscout degil de, abd'li lyon da yer alan ^tanner 'i aldilar mi bunlar ? .en son dun ilgili olduklarini okudum bizim sozlukte .
bu oyuncu da tek bold eksik buldugum yer nedir derseniz ;
*hizli olmamasi . <-> bolge vs ozelinde akillara *bi tik bizim ^ovidiu petre gelebilir - gorece elbette .
@Aziz Kaan![]()
saygi ve selamlar .
Baba İlişki Koçluğu yapıyorum.Basketbol koclugu mu azizim?
Suatım bana üstü kapalı küfür etsenemoji koyarım. Çok tatlı bir adamsın, nezaketin inanılmaz geçiyor, Rabbim ne muradın varsa versin
Ovidiou Petre dersen Florin Bratu da ben derim, burada ne çekmişiz be isyanı başlar
![]()
İlk 2 saniye , müthüş olay
Buradan çok güzel bir konu çıkar, mevcut bütçemize göre Osimhen li ve Osimhen siz iki ayrı kadro yapsak da kıyaslasak bence deOsimhen bonservis ve toplamda 20m a kaleci,stoper ve kanat almak mı
5m a 3. forvet Sane,Pavlovic,İlkay, Enzo Milot mu?
Ribery'e tek kuruş vermeden kaçmasına vesile olan tayfa,Canaydının yanındaki Haim Fresco mu
Abi Ribery kaçmasa o bile yeterdi. Fresco ismi geçtiği an da transfer yatıyordu, ondan ismi aklımda kaldı, resmen çapalandı zihnimeRibery'e tek kuruş vermeden kaçmasına vesile olan tayfa,
3 dünya starı sözü verip
Abdullah, Baliç ve Berkantla sözünü tutan büyük başgan
sevgili ali , acik soylemek gerekirse ,yetiştiği ve gönül verdiği cami Bilbao *Athletic bu sezon CL'de
<-> *CL açısından benzer avantaja sahipler
maaş açısından da ; Athletic bizim kadar bonkör bir kulüp...
eski formunda olsa ^bold nokta atışı olduğuna katılırım ama Arabistan'da geçirdiği sezonlar kendisini ne hale getirdi bilmiyoruz
zaten postumda sorduğum soru da buydu
oyuncunun son durumu hakkında bir fikriniz var mı
saygılarımla. AB
https://www.fichajes.net/en/news/laporteHowever, everything indicates that his destination will not be Spain.