- 30 Ağustos 2009
- 30.539
- 20.739
- 2.763
Bu kazmada ne var yav. Fenerbahçe'nin zamanında aldığı Fernandao bundan kat kat iyiydi.Osimenin alternatifi romulo. Vay ben başımı hangi dağlara vuram.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kazmada ne var yav. Fenerbahçe'nin zamanında aldığı Fernandao bundan kat kat iyiydi.Osimenin alternatifi romulo. Vay ben başımı hangi dağlara vuram.
3 taksit 25 er milyon euro anlaştık diyelim. Sponsor desteği en fazla ne kadar olur sence?Osimhen alınacaksa bonservis kulüpten çıkmamalı. Çıkacaksa saçmalık zaten.
Oguz teknik kapasite ve oyun vizyonu olarak baristan cok cok daha iyi
Bu kadar futbol fakiri olmayin baris fb ya da bjk de falan oynasa neler soylenirdi.
Fizik gucune dayali sumo gurescisi gibi surekli birileriyle guresen ve topu habire eline ayagina dolastiran pas oyunu zayif bir oyuncuya bu kadar temah edilmez.Iste bu futbol fakirligidir.Galatasaray nice kanat oyuculari gordu.Bakiniz yunus akgunun klasina, tekniğine kimse laf etmiyor oguzla da kiyaslamiyor.Cunku yunus her iksini de cebinden cikarir.
Bahse konu isimler hayal değil o halde tabi bizim ikna kabiliyeti iyi bir yöneticiye ihtiyacımız var o ayrı.Gelir 300 milyon euro olacak
Sponsorluk
Stat
Store
Lig ve avrupa başarı ve yayın
BB borcu kapanırsa 150ye kadar ödenebilir tüm operasyonel giderler dahil, brüt sözleşmelerle. Net 110-120 yani.
Bu sene sponsor geliri enflasyonu dikkate alırsak düştü, onun da artması lazım.
Bi anlasam rts. Okan bey sezonun oyuncusu diyor. Almamak için yeterli bir veri.Bu kazmada ne var yav. Fenerbahçe'nin zamanında aldığı Fernandao bundan kat kat iyiydi.
Güler’in aklı varsa ayrılır, bu çocuk alır formayı.
Aman feramuzum ne olduay bugün arifeymiş
Basarili olmanin, kupa kazanmanin matematigi olmazBence Osimhen'i almanın bir matematiği yok.
Ligden zaten gelir yok pas geçiyorum.
CL katılsak 30 milyon desek Osimhen'in bir taksit tutarını anca ödüyor, üstüne 20 milyon maaştan bahsediliyor kazanabileceğimiz maksimum para bir oyuncunun maaşı ve bonservisine yetiyor, yetmiyor belli değil. Geri kalan hiçbir gider ve masrafa girmeden olası tüm kazancımızı tek adama bağlıyoruz bu matematiğin akla yatkın bir yanı yok.
Osimhen'i alınca bunlar garanti mi veya olmazsa başarısızlık garanti mi?Basarili olmanin, kupa kazanmanin matematigi olmaz
Şl geliri 45 milyon civarı olur herhalde bu sezon. Eski formatta toplam 35 milyon civarı kazanmıştık 2 sezon önceBence Osimhen'i almanın bir matematiği yok.
Ligden zaten gelir yok pas geçiyorum.
CL katılsak 30 milyon desek Osimhen'in bir taksit tutarını anca ödüyor, üstüne 20 milyon maaştan bahsediliyor kazanabileceğimiz maksimum para bir oyuncunun maaşı ve bonservisine yetiyor, yetmiyor belli değil. Geri kalan hiçbir gider ve masrafa girmeden olası tüm kazancımızı tek adama bağlıyoruz bu matematiğin akla yatkın bir yanı yok.
Hicbirseyin garantisi yokOsimhen'i alınca bunlar garanti mi veya olmazsa başarısızlık garanti mi?