Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 67.814
- 82.628
- 4.218
Yedek forvette kaliteli olmalıBu iş gerçekleşirse İcardiden çıkmak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedek forvette kaliteli olmalıBu iş gerçekleşirse İcardiden çıkmak lazım
Mesele yıllık ücret bence.Sağlam bir sponsor kaptırdık muhtelemelen.
Bonservis işi nasıl olacak yav çok para.
Bir de o manyak var doğru eğer sakatlık yaşamazsa seneye bence çok faydalı olacak.saglikli bir Yakup > eren
Sponsor bonservis içindir. Maaş için sıkıntı yok icardiyi yollucazOsimhen için 26 ya çıkıldı belli ki hakikaten. Dursun bey yine sürpriz bir sponsor bulup çıkardı.
İcardi o yıllık ücreti ve ismiyle yedek kalmazYedek forvette kaliteli olmalı
Yok ya. Bende işin şakasındayım. Bunu sürdürebilir miyiz bilmiyorum ama bu sene paramız var. Florya 50 milyon €(teklif düşük olsa da)+Sermaye Artırım 80 milyon €+Turkcell diğerleri falan 100 gelir. 1 sene rahat şunu. Osi 1 sene daha şampiyon yaparsa sonrası da gelir. Seneye kazanmamak gibi bir ihtimalimiz yok; rakiplerimizde de öyle bir ümit yok, o sevindirici. Başarı gelirse PSG modeli gibi gençlere doğru değişim yaşarız bir süre sonrahiç bişi olmaz renkdaş avrupada bir başarı gelsin yeter ki şu gelirleri 2x yapmamak için hiç bir sebep yok
![]()
Senede 60 maç yapacaz ikisinede ihtiyaç var hedef 4/4 şampiyonluk ve CL'de gidebildiğimiz yere kadar gitmek.İcardi o yıllık ücreti ve ismiyle yedek kalmaz
Mertens, nando ve morattadan zaten 12-13 yer acildiSponsor bonservis içindir. Maaş için sıkıntı yok icardiyi yollucaz
İnter performansı müthişti oraya çıkarabilirsek müthiş olur.osimhenin o su bile geçmezken osimhen duyumunu veren htalks Galatasarayın kalecisi onana olacak diyor
Ben de açıkcası özellikle Afrika kupası nedeniyle de bu riske girmekte korkuyorum.Fenerliler korkmaya başlamış, bunlar Osimhen'i alırsa sittin sene şampiyonluk goremeyecegiz diyorlar.