- 1 Ağustos 2009
- 47.991
- 50.606
- 4.878
Ağbey yerli kalmıyorYunusuda sat Doku çekelim orayada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağbey yerli kalmıyorYunusuda sat Doku çekelim orayada
Sen spor kulübüsün ne başarın var?Fener baskette kazanmış.
Eger bu konusulan rakamlar dogruysa transfer konusunda biraz Napoli'nin yolundan gittigimizi dusunuyorum. Bundan 15 yil once Napoli siradan bir kulup gibi takiliyordu sonra su meshur sahipleri geldikten sonra yavas yavas yukselise gecmeye basladiklarinda hic beklenmedik bir sekilde o zaman ki parayla Higuan'i 40 milyona sanirim Real'den almislardi.
Sonra gittiler bir kac sene evvel yine beklenmedik bir sekilde rekor bir bedelle Osimhen'i Fransadan 80 milyon verip aldilar. Bunlar Napoli gibi bir kulup icin cok astronomik bedeller olarak gozukuyordu ayni bugun bizim hakkimizda cikan haberler gibi. Belki artik bu denli yuksek ve riskli transferlere baslamak icin dogru zaman oldugunu dusunuyor olabilir bizim yoneticiler.
Artik bu yola girdin mi Avrupa'da hep top 20 takim arasinda olmalisin yoksa bu paralar neden veriliyor der sonra insanlar.
Ben futbol kulübüyüm beğenmiyorsan sgSen spor kulübüsün ne başarın var?
İlkay nereden çıktı ulan? Bırak şu kolpa herifi. Onun dışında azdırıcı bir ilk 11Lunin
Boey - Sanchez - Pavlovic - Eren
Torreira - Lemina
Sane - İlkay - Barış
Osimhen
vay babayin
10 gündür araplara gidecek, Afrika'da 500 bin kişiye bakiyor, osimen bizi kullaniyor, yonetim almak istemiyor tepki gormemek için yalandan ilgileniyormus gibi yapıyorlar diye kafa s...şişirenlerle![]()
Sonra en büyüğüm diye geçinmeBen futbol kulübüyüm beğenmiyorsan sg
Önce rakip sonra bayernde takim arkadasi, sira Gsde takim arkadasi olmaya mi geldi?
Bu sefer aynı taraftaydikGsye gelmeyecek
Araplar 40-50 verdi denilirken
Renktaşının osimen kalacak var mı iddiaya giren diyerek ortaya yürek koyması peki?