Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw o değil de herhalde son yılların en iyi kadrosu olabilir Osi, Sane, Pavlovic/Laporte-Boey gelirse. Ligi ezeriz yani bu atletizm ile. Cl de Napoli seviyesinde olabiliriz.

Eger bu konusulan rakamlar dogruysa transfer konusunda biraz Napoli'nin yolundan gittigimizi dusunuyorum. Bundan 15 yil once Napoli siradan bir kulup gibi takiliyordu sonra su meshur sahipleri geldikten sonra yavas yavas yukselise gecmeye basladiklarinda hic beklenmedik bir sekilde o zaman ki parayla Higuan'i 40 milyona sanirim Real'den almislardi.

Sonra gittiler bir kac sene evvel yine beklenmedik bir sekilde rekor bir bedelle Osimhen'i Fransadan 80 milyon verip aldilar. Bunlar Napoli gibi bir kulup icin cok astronomik bedeller olarak gozukuyordu ayni bugun bizim hakkimizda cikan haberler gibi. Belki artik bu denli yuksek ve riskli transferlere baslamak icin dogru zaman oldugunu dusunuyor olabilir bizim yoneticiler.

Artik bu yola girdin mi Avrupa'da hep top 20 takim arasinda olmalisin yoksa bu paralar neden veriliyor der sonra insanlar.

Napoli Cavaniyi 64,5a satip 39a Higuaini almisti. Osimheni aldiklari transfer döneminde 42 milyon kar yapmislar. Yani maddi olarak asiri riskli hamleler sayilmaz.

Kocaelispor’un yeni teknik direktörü Selçuk İnan, eski takımı Galatasaray’ı arayarak Kerem Demirbay’ı kiralık olarak istedi. İnan’ın bu transferi bizzat talep ettiği öğrenilirken, Galatasaray cephesinde henüz net bir karar alınmadı. Sarı-kırmızılılar, oyuncunun takım içindeki durumunu değerlendirmeye devam ediyor.

@FikreetGul

10 gündür araplara gidecek, Afrika'da 500 bin kişiye bakiyor, osimen bizi kullaniyor, yonetim almak istemiyor tepki gormemek için yalandan ilgileniyormus gibi yapıyorlar diye kafa s...şişirenlerle
599c6e039d00a022f3de6071df3edc7f.jpg

Gsye gelmeyecek

Araplar 40-50 verdi denilirken

Renktaşının osimen kalacak var mı iddiaya giren diyerek ortaya yürek koyması peki?

Yine de sakin kalmak lazım. Osi-Sane-Pavlovic vs yani bilmiyorum da bu isimleri ve bu paraları konusacağımızı 3 4 yıl önce kimse düşünemezdi sanırım.

Ulan ne oldu? Yoldaydım, şimdi gördüm. Osimhen, Sane, Boey çekmişiz. Hayırlı olsun. Bereketli bir gün olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt