Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 67.814
- 82.627
- 4.218
Kötü düşünmeyelim kötü olmasın.Endişem yokluğundan değil ekonomik olarak Afrika'daki sahaları gördük sonuçta.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kötü düşünmeyelim kötü olmasın.Endişem yokluğundan değil ekonomik olarak Afrika'daki sahaları gördük sonuçta.
Kötü yanı kime teklif götürsek bunlarda para çok deyip.fazla para isteyebilirlerŞaka maka biterse bu iş Arapların elinden futbolcu alan tek takım olucaz
kerem i verirken %50 sinide almak lazımdı , baya samata kopardıNelson Gedson takası yapalım.
UCL maçları dönüşünde kullanırız.
Bu yönetim hiç güven vermiyor açıkçası.60-65 milyon bonservis
15-20 milyon yillik maas
Yav biz bunlari nasil ödeyecegiz? Umarim hersey iyi planlanmistir.
yapacak bişey yok orasınıda dursun başkan düşünsün artıkKötü yanı kime teklif götürsek bunlarda para çok deyip.fazla para isteyebilirler
Aysal dönemi gibi dünya devlerine kafa tutacağız hazır mısın bu duruma sergy
Ayni fikirdeyimBu yönetim hiç güven vermiyor açıkçası.
Hocayi sd yapalım , yaninada Sneijder ile mertensi verelim
Şampiyonlar liginde başarı istiyorsak İlkay gibi emekliliği gelmiş yatış modunda adam değil başarıya aç kaliteli genç oyuncu gerek ..Vallaha İlkay gram istemiyorum ama osşmhen gelirse ona da okeyim
Yunusu sat
İlkay ı oynatmak için toreria yı mı yoksa lemina yı mı klubeye göndereceksin ?Madem gözümüzü karartik alacaksın kaleye martının orta saha ilkay kanada sane stopere povlovic 10 nota Gilbert sılayı sl de ceyrek yaoacaksin