- 20 Mayıs 2011
- 23.550
- 10.481
- 1.873
Ulan şu herif üçlünün kanat beki olarak düşmez mi be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-4 ay süren bir turnuva var mı acaba?Helal üstad 3 4 ay yok kimse söylemiyor. Geçen sene ts afrika kupası nedeniyle patates oldu.
Tuğberk hoca istifa
Ufak bir adale gerilmesi3-4 ay süren bir turnuva var mı acaba?
Torrent e daha fazla güvenirim diyorsun…Osimhen cl için alınıyor da, Okan buruk avrupa konusunda güveneceğim son hoca olur bunu da düşünmek lazım
Torrent e daha fazla güvenirim diyorsun…![]()
Nöbette takılmayalım o zaman… gelecek her oyuncunun bağ koparma, kırık falan riski var…Ufak bir adale gerilmesi![]()
Güveneceğim en son hocadır yazmışsın onun için söyledim… sondan bir öncekini merak ediyorum şahsenYani bir hocaya 70 milyonluk topcu alıyorsan, ondan clde çeyrek final yapmasını beklersin ? Ben okan hocadan öyle bir başarı görürsem çok şaşırırım
Birsey bildiği yok onun sadece etkilesim peşinde.küllükçü italya'ya pavlovic için de gittiler diyor
GORETZKA nasıl oyuncu
Ne durumda son durumu ne
Dun almanya portekiz macinda sahadaydi genel olarak almanya kotu olsada leon da baya geberik duruyorduGORETZKA nasıl oyuncu
Ne durumda son durumu ne
Güveneceğim en son hocadır yazmışsın onun için söyledim… sondan bir öncekini merak ediyorum şahsen![]()