Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bütün parayı osi'ye basınca diğer transferlerimiz

iu_Yerli.jpg

21 milyona yıllık 5 milyondan kaliteli 4 tane oyuncu alınır ya
21 milyona yıllık yaklaşık 3 milyon dan 4 tane diagne alırız. Ayrıca osimhene herkes sponsor olurda o 21 milyonluk topcuya sponsor bulamazsın.Az önce güldür güldür izledim orda bile osimhen gibi adam repliği geçti.

Dursun reisten transfer haberleri bekliyoruz

Taha şahin 3m deniyor bjk peşinde yerli alternatif bek al gel bekleme

Savaş berkenin temsilcisi sanırım.

2 aydır berke haberi yapıyor.

İlk 24e girince 50 m euro kazanacağız —> Kolpa

24e girmek pastanın sadece bir ayağı, iki ayağı daha var. Sadece 24le ulaşamayız 50ye.

Brugge ilk 20yi zorluyor total sıralamada Belçika senin 5 katını kazanıyor yayın gelirinde, bu payların 24e girmekle alakası yok.

Sinan Yılmaz yine altını doldurmadan sallamış.

haziran ayı içerisindeki beklentim ve temennim;

osimhen işinin (mümkünse olumlu) sonuçlanması. (bu transfer üç-dört gün içinde olumlu/olumsuz netleşir herhalde).

boey'in tekrar kiralanması. (bu iş de çok uzamaz, eski oyuncumuz).

bu iki iş olumlu sonuçlanırsa, bu ay için feci ok'um ben.

Salih Özcan'ı almanın da hiç mantığı yok ülkeden yetişmiş olsa anlayacam. Elimizde Kaan varken Salih saçma olur. Kaanı orta sahada kullanırsın stopere Ozan Kabak çekersin hem de alt yapı kontenjanı daha mantıklı

stratejik olarak doğru bulmuyorum bu transferi. (belki de haber kolpadır, bilemiyorum).

yurt dışında yetişmiş yerli oyuncu olarak ismi uefa listesine banko yazılacak olan günay ve kaan var elimizde. 3. kontenjan için ise hali hazırda berkan var. ahmet kutucu var.

bir taraftan da ciddi ilkay haberleri çıkıyor. şimdi de salih özcan. nasıl olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt