Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kap a açıklanan miktarlara göre Talisca+Mou maaş = Osi ye verdiğimiz maaş. Böyle 2 tane at kafasına para vereceğimize Osi ye vermek mantıklı geliyor bana. Bonservisi de Cuesta,Frank,Jelert,Jacobs a verip çöpe attığımız para ile hemen hemen kafa kafaya

58. sıradayız Avrupa sıralamasında, çok kötü yani.

20-30 arasına düzenli girersek 10 milyon euro civarında pay da ordan gelir. Başarıdan bağımsız 35 garanti gelir olur o durumda.
Beni en çok sevindiren, şl gelirinin artık bütçemizin %10-15 i durumuna geliyor olması...

Beni en çok sevindiren, şl gelirinin artık bütçemizin %10-15 i durumuna geliyor olması...
Evet ama o da kurla alakalı.

Gelirler yine TL, sadece TLnin döviz karşılığı yüksek.

Döviz atağı geldiği an herşey çöp olacak.

Maalesef kur çok baskılandı.

Şuan en az 50 olabilirdi euro, o zaman 200 milyon euroya düşebiliriz.
Aslında döviz korkusu olmasa ŞLnin bütçenin % 10-20 arasına denk gelmesi bizim gibi kulüpler için en iyi senaryo.

Aslında döviz korkusu olmasa ŞLnin bütçenin % 10-20 arasına denk gelmesi bizim gibi kulüpler için en iyi senaryo.
Kesinlikle katılıyorum.

Dursun Özbek son bütçe toplantısında 2024-2025 toplam geliri 272 milyon euro açıklamıştı.

Bu sene 300 milyon euroyu geçebiliriz kur sapıtmazsa. Çok ciddi rakamlar Türkiye ligi için.

Kesinlikle katılıyorum.

Dursun Özbek son bütçe toplantısında 2024-2025 toplam geliri 272 milyon euro açıklamıştı.

Bu sene 300 milyon euroyu geçebiliriz kur sapıtmazsa. Çok ciddi rakamlar Türkiye ligi için.
Geçen sene ŞLye kalamayınca herkes endişeliydi mesela, o gün de bir şey olmaz 10-15 m euro az kazanırız, koymaz demiştim.

Tamamen gelirleri ŞL endeksli yapmamak sayesinde.

Alakası bile muslera son 2 senedir berbattı özellikle avrupada en kötü kaleciydi statlarda
Her şey stat değil. Özellikle Uğurcanın ayağı çok kötü Musleraya göre. Berke’nin de hatalı yediği çok gol var bu sene.
Kaldı ki bu sene önemli de değil. Musleranın prime seviyesinden düşük bir kaleci alırsak attan inip eşeğe bineceğiz tabiri caizse. Geçiştirilmemeli o bölge. Muslera da 6m euro + Lorik Cana verilmişti o zamana göre de ucuz bir kaleci değildi

Her şey stat değil. Özellikle Uğurcanın ayağı çok kötü Musleraya göre. Berke’nin de hatalı yediği çok gol var bu sene.
Musleranın da ayağı rezalet hep taça vuruyor. Berke de ciddi iyiydi aka küçük takımda dikkat çekmiş olabilir uğurcan her türlü musleran iyi son durumda

Becker, ozan, Salih, boey, ilkay, bernardo, sane, osimen, pavlovic..

Hepsini nasil alacağız bilader

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt