Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen'in alindigi bir durumda zaten Icardi ve Morata'dan biri fazlalik oluyor, mantiken bu durumda Morata ayrilmak isteyecektir cunku boyle bir oyuncunun yedek olarak kalmak istemesi zayif bir ihtimal.

İcardinin nasıl dönecek kimse bilmiyor ama kontratın son senesine giriyor olmalı o yüzden onu yedek gibi tutup performansını takip edebiliriz moratada ekstra bonservis vermemiz gerekecek yoksa

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Osimhen 3 yıllık sözleşmeye az önce imza attı
Osimhen Galatasaray’da
Kaynak;

source.gif

İnanılır gibi değil Osimhen'i alma ihtimalimizin bile olması

Maaşı sorun değil yani bu yıl 9 verdiğimiz adama 15 koymaz neticede gelirler yüksek çarpanda artıyor, beni asıl düşündüren kısım bonservis.

Napoli ile aslında gizli kiralık bir sözleşme yapılabilir.

50 milyon veririz (sponsor destekli) ve sonraki satıştan yüzde 25 pay gibi aynı zamanda 2027 Haziran'a kadar satılmaması durumunda 15 milyon ödeme yapılacaktır gibi. (örnekler çeşitlendirilebilir.)
Bu da yöneticilik beceresi gerektiriyor, bizimkiler tövbe yapamaz ama Gardi çözerse çözer.

stratejik olarak doğru bulmuyorum bu transferi. (belki de haber kolpadır, bilemiyorum).

yurt dışında yetişmiş yerli oyuncu olarak ismi uefa listesine banko yazılacak olan günay ve kaan var elimizde. 3. kontenjan için ise hali hazırda berkan var. ahmet kutucu var.

bir taraftan da ciddi ilkay haberleri çıkıyor. şimdi de salih özcan. nasıl olacak?
Alt yapi egitimini yurt disinda almis belli bir seviyenin üzerindeki oyunculari inceleyelim

Sag Bek:
Taylan Bulut

Ön Libero:
Atakan Karazor
Emre Can
Salih Özcan
Doğucan Haspolat

Merkez Orta Saha:
Umut Tohumcu
İlkay Gündoğan
İsak Vural
Can Bozdoğan

Ofansif Orta Saha:
Can Uzun
Mert Kömür
Muhammed Damar

Kanat:
Eren Dinkçi
Livan Burcu

Salih Özcan bu listede kadraja bile giremez. Yurt disinda yetismis oyuncu alacaksak sadece bir tane aliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt