Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 48.001
- 26.222
- 2.598
Al hilal defteri tamamen kapanmış
SON DAKİKA
SON DAKİKA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neden 2-4 değil de 3Osimhen 3 yıllık sözleşmeye az önce imza attı
Osimhen Galatasaray’da
GelmezResmi açıklama ne zaman gelir ?
Ilaveten, bu yazdıklarının oluşması için de hatırı sayılır bir kura şansı da lazım.18.6 m euro katılım bedeli
10 puan - 3 g 1 b ise 7 m euro (çok beraberlik olursa bu bir tık artabiliyor)
Eleme turuna kalırsan 1 m euro alıyorsun 24. ya da sıralama ekstra para almıyor, öyle bir kalem görmedim. Son 16 yaparsan 11 m euro geliyor.
Geriye yayın geliri ve katsayı gelirleri kalıyor. Onlar da kısmen birleşti.
Katsayıda da Avrupa ve non Avrupa diye iki part var. Gidip total yayın gelirini koyuyorlar. Mesela 750 m euro Avrupa, 250 m euro non Avrupa’dan geldiyse 853ün 640ı avrupaya kalanı diğer kısma gidiyor.
Sonra yukardan aşağıya sıralıyorlar kulüpleri iki taraf için de, en alttaki en düşük payı alıyor oransal olarak. Brugge hem Europe hem de üst sıralarda olunca doğal olarak tokatlıyor seni. Buradaki sıralama mantığında hem katsayı sıralaması hem de medya yayın geliri, turnuva katılımına bağlı bir denklem var. Burada yükselmek de hem yayın geliri etkisi hem de Uefa sıralamasına bağlı.
Başarıyla ulaşacağın nokta son 16ya kalmadan 25-26 m euro kısacası.
Tabii bunu araştırmak yerine ilk 24, 50 alıyor demek Sinan gibiler için daha kolay.
Dümdüz 24 olursak 30-35 bandı bir şey gelir. Son 16 görürsek 50lere doğru gideriz ki imkansız görüyorum.
45 dakika oldu ama neyse.Al hilal defteri tamamen kapanmış
SON DAKİKA
O paraya 3 değil 5e atması lazımOsimhen 3 yıllık sözleşmeye az önce imza attı
Osimhen Galatasaray’da
Ben girmedim sen girdin zatenKorkudan girmedin iddiaya
teşekkür niyetine alissonu hediye etsinlerAl Hilal rotayi Darwin Nunez'e cevirmis. Liverpool bize tesekkur mesaji yollayabilir eger iyi paraya satarlarsa.
Gelmezse ben girmedim deyip sıyıracaksın işten, erkeklik bunun neresindeBen girmedim sen girdin zaten
Ben : osi gelecek,var mı gelmeyeceğini söyleyip iddiaya giren
Sen : var ben giriyorum ,gelirse ben 1 sene ban gelmezse sen 1 sene ban
Tutuşmuşuz iddiaya
Merak etme zaman çok hızlı geçecek![]()
Osimhen
Sane
Boey
10 numara
Kaleci
Stoper
Genc potansiyelli yedek orta saha
Bunlari cözebilirsek müthis olur