Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok kötü bir strateji izliyoruz yine.

Geçen yıla nasıl başladık?

Bissaka, Goretzka, Mctominay vs

Nasıl bitirdik?

Jelert, Sara, Sallai vs

Bu seneye de İlkay, Osimhen, Sane ile girdiler, herşey ortalıkta konuşuluyor. Beklentiyi yükseltmeyeceksin doğru iletişim uygulayacaksın.

Yine yönetemiyorlar süreci.

Boey Sane Osimhen gelirse GS store ile baya bir paraları çıkar
1749221503457.webp

2023-2024 rakamları. Bu sene daha da arttığını, seneye daha satacağını düşünürsek. Yıllık 120m Euro rakamları çok iyi olurdu.

% kaçı kâr bilmiyorum tabi.

Çok kötü bir strateji izliyoruz yine.

Geçen yıla nasıl başladık?

Bissaka, Goretzka, Mctominay vs

Nasıl bitirdik?

Jelert, Sara, Sallai vs

Bu seneye de İlkay, Osimhen, Sane ile girdiler, herşey ortalıkta konuşuluyor. Beklentiyi yükseltmeyeceksin doğru iletişim uygulayacaksın.

Yine yönetemiyorlar süreci.
İyi de yabancı medya yaziyo bu sefer

sakatlık durumunu bilmiyorum ama şu polanyalı moder çok iyi olurdu bizim os için.

Italyanlar varken araplara, setene falan inananlara söyleyecek bir şey yok. Bu transferi ilk Italyanlardan duyacağız 100 milyon kere söyledik yetti be.
Ya fenerli biri neden Galatasaray haberleri paylaşıp uğraşırki Galatasaray için. Adam zaten fenerli belli ki alttan iş çeviriyor. Bizimkilerim bunları zittir etmesi gerekir. Kulübün yakınından geçmemeleri lazim. Sırf Galatasaraylı yönetici gizli yürütülen bir operasyonu ağzından kaçırsın bunlara. Feneri olaya dahil etmek için bir taraflarını yırtarlar. Kendi yöneticileri ile görüşme haber yapma. Anında işe bulaşırlar. Fenerli gazeteci yorumcu ne olursa olsun, bize uzak olsun.
Bu şahsın özelinde en son şu yorumunu görmüştüm bir yerde. Fenerbahçe Oshimeni alamayacağını biliyor ancak yinede fiyat yükseltmek için olaya dahil oluyor diye..
Ben mesela buna inanmıyorum. Zaten fenere devre arası zittiri çekmişti Oshimen. Fener Oshimene salça olamayacağını biliyodu zaten. Bu Seten kendi kafasından böyle haber uydurup aklı sıra fenerli yöneticilere yol gösteriyor. Bu kadar yılan bunlar işte.

Osimhen galiba bizi kullanıyo ama al hilale gitmek için değil

Daha yüksek paraya bize imza atmak için

Dün bi tiyatro sergilendi kuş yuvadan uçmasın diye bizimkiler telaşa kapılıp 10m maaşı 20 olarak revize etti,bunu gören kuş da uçarım diye blöflerde

Uçarsan uç ulann

Ya fenerli biri neden Galatasaray haberleri paylaşıp uğraşırki Galatasaray için. Adam zaten fenerli belli ki alttan iş çeviriyor. Bizimkilerim bunları zittir etmesi gerekir. Kulübün yakınından geçmemeleri lazim. Sırf Galatasaraylı yönetici gizli yürütülen bir operasyonu ağzından kaçırsın bunlara. Feneri olaya dahil etmek için bir taraflarını yırtarlar. Kendi yöneticileri ile görüşme haber yapma. Anında işe bulaşırlar. Fenerli gazeteci yorumcu ne olursa olsun, bize uzak olsun.
setenin febeli olması bir yana adamın kazandığı savaş yok.Birde bunun Galatasaray şübeleri var yakup altumterimler falan.Bu üç isim cidden en son kaale alınması gerekenlerden

Seten'in yaptigi sey:

Bak Galatasaray Sane'yi istiyor ve bitiriyor, cabuk teklif yapin ve siz araya girin.

Plettenberg bile yazmadi bunlarin teklifine, eger teklif yapsarlardi coktan cikmisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt