Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur muhabbetinize cok zor tekrar bu yonetim yanina gelmesi diye bakiyorum.

Tek ama tek ihtimal benim gozumde futbol degil- Florya isini adam gibi yurutmesi icin bir duzen sunulursa BELKI bakar

Takımda Osimhenle Icardi varsa Okan’ın bunları beraber oynatmama ihtimali yok.

Çift fw çıktığı ve YİNE MAĞLUP OLDUĞU BJK maçından sonra hata yaptım dediğini duyar gibiyim

Tabii o saatten sonra olacaklardan da ben sorumlu değilim sabır mabır tınne

Bu sezon gerekirse fbye 2 maçta da yenilsin o kredisi var,ligde şampiyon olmasın o kredisi de var ama bjkyi kesinlikle 2 maçta da yenmeli, şlde de en az yarı final oynatmalı başka şansı yok

Çift fw çıktığı ve YİNE MAĞLUP OLDUĞU BJK maçından sonra hata yaptım dediğini duyar gibiyim

Tabii o saatten sonra olacaklardan da ben sorumlu değilim sabır mabır tınne

Bu sezon gerekirse fbye 2 maçta da yenilsin o kredisi var,ligde şampiyon olmasın o kredisi de var ama bjkyi kesinlikle 2 maçta da yenmeli, şlde de en az yarı final oynatmalı başka şansı yok
Tam bir manyaklık yapmadın diyordum son paragrafı okuyana kadar.

Ulan fenere yenilip şampiyon olmama kredisi varken tjkye yenilme kredisi nasıl olmuyor.

sane-osimen derken kaleye berke olasi hamle gibi duruyor

ileriye bu herifleri alip kaleye alison yahut kurtuğa alacak halimiz yok,bi yerlerden kisacagiz görüntü itibarıyla

dolayisiyla bi tercih yapıp sonuclarini yasayarak görecegiz

Berke
Boey
Sanchez Abdulkerim Jakobs
Torreira Lemina
Sane İlkay Barış
Osimhen

Günay
Gökhan Metehan Adil Eren
Kaan Berkan
Yunus Sara Sallai
İcardi

​

sağa mı koyarız sola mı?

CgAGVV-UQiuAbxHxACooT16gkus798.gif
Sağdan da koyar soldan da. Tek derdin bu olsun vasfim

Biz de denedik bir sefer ama 13.olduk
ona deneme denmez rtaş

yarım sezon daha tam oturmadan dağıldı ekip

ayrıca doğru insanları seçmek mühim

biz İtalya'dan işsiz birini getirmiştik, kariyerinde de küme düşen İtalyan batık ekipleri vardı

Devin Özek tam bir vizyon hamlesi gibi görünüyor. Alman şampiyonunun karar vericilerinden biri

ifb li malum herif sane hadisesinde fb nin adını gecirmemis hic

yine sikrğnya gibi calim hikayesi yaziyo heralde

Yan yalandan 3 5 kişi ile ilginenip çöpleri şunlara aldırtıp sonra mı geçsek transfere napsak. Bizimle anılan kim varsa balıklama atlıyor herifler

Ben jakobs da ağır kolpa duruyor bu saruhan sürekli paylasiyor ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt