Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe'den TFF ve MHK desteğini çek, isterse vini mbappe paketi yapsın yine şampiyon olamaz.
Bjk ile ts biraz hir cikarabilse kendi islerine bakarak(ozelliklr bjk fenere yanlamasa surekli) tff nezdinde belki bir seyler olacak ama koca bir muamma bu yaz ne olacak tff isleri

10 günden önce her hangi bir transferin biteceğini düşünmüyorum osimhende dahil bence hedefimiz 10 una kader oyalayıp Arabistan perdesi kapatınca napolinin inadını kırıp 50-60 bandına bitirmek
Araplar isten cekilirse bayram sonrasi osimhende meydan bize kaldi demektir ama bizim yonetim bitirici olabilecek mi. Bizle de 1 ay gorusme surer ederse avrupadan birilerini tetiklemeyiz umarim.

Okan hocanın transfer için gittiği avrupa seyahatleri genelde sonuçsuz kaliyo.gardiye ragmen olmazsa bazı işler 2015 yazi hosgeldin deriz.

Gsw4M-EWcAARCNP

şimdi bi süre osimhen için avrupa’dan gelecek teklifleri bekleyeceğiz herhalde

Şu kaleci işini Petrovic, Tzolakis gibi iyi bir isimle halletsek diğer mevkilerin hiç bir acelesi yok. Kanatta tercihim Dilana Bakwa olur benim hatta Lauriente de olabilir. Sane'nin bizim takıma uyum sağlayabileceğini düşünmüyorum.

Bu takımın ve onu yönetenlerin herhangi bir transit gezegen etkisini lehimize sonuclandirmasini beklemek benim aptallığım.bi icardi oldu,onunda karısının yalandan kanser hastalığı ile haram oldu bütün yaz sevincimiz.

Bi yol olmaz bunlardan,keramettin abi hakli

Şu kaleci işini Petrovic, Tzolakis gibi iyi bir isimle halletsek diğer mevkilerin hiç bir acelesi yok. Kanatta tercihim Dilana Bakwa olur benim hatta Lauriente de olabilir. Sane'nin bizim takıma uyum sağlayabileceğini düşünmüyorum.
Sane yazdığın isimlerden daha kolay 😂

Sassuolo’dan topçu alınmaz. Strasbourg’tan da alınmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt