- 25 Ocak 2010
- 53.469
- 39.149
- 3.923
Sane fb’de muhtemelenNoldu
Son mesajı gördüm direkt telden korktum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sane fb’de muhtemelenNoldu
Son mesajı gördüm direkt telden korktum
Fb hangi gelirlerle bu toplara gireebiliyor yav
FB yazarken Koc holding demek istedin herhalde...Fb hangi gelirlerle bu toplara gireebiliyor yav
Barış daha iyiSane fb’de muhtemelen
Holding gelirleriyle. Adam gerçek hayatta fm oynuyor, 7 senedir sürekli sıfırdan kadro yapıyorFb hangi gelirlerle bu toplara gireebiliyor yav
Bence kaşesi bonservisi+imza parası 12 var. Daha fazlasına gerek yok. Tottenham istemeyen-2 gün önce çıkan haber doğruysa- adam Fener’i seçmez. Ya Araplara gider ya bize gelir mantıkenYa zaten adam gideceği takıma bakmaz mı hem lig olarak seviye düşüyorsun hem de oranın dortmunduna gidiyorsun komple fail
Saibeli ve sokuk bi habere yazdığın şey için sana da bunu veriyorumfena yıkıldım
gecmis olsun
allahtan başımızda siz yoksunuz
Sane akıllı olsa cengizin 5 civarı aldığı yerde 20 den assagi oynamaz.en son zahayı sokmuşlardı
sane fbye giderse memnun oluruz 15 e
Galatasarayın transferleri karşısında waow diyecek avrupalılar bu sene.allahtan başımızda siz yoksunuz
Sane bomboş topcuSane akıllı olsa cengizin 5 civarı aldığı yerde 20 den assagi oynamaz.
Maximim bile kendini almaz yapma renktaş.Sane bomboş topcu
maximini alırım daha iyi