Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 67.809
- 82.617
- 4.218
Forvet ama buda
Açık alanda da atletik olması lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forvet ama buda
Bizim yerel medya mutsuz gitmek istiyor diyor hep ne zaman görsem yaw, ben de anlamadım nasıl bir ilişkimiz var Morata ileMorata gitmek istiyor olayı nedir?

Beni ateşe atma. Adam zaten kurban ariyor. Saddam gibi saklanacam@Keramettin TANRIVERDİ abi var mı önerin şekerim?
osimhen konusunda da sane konusunda da dün dedikleri bu gün realiteyi dökülüyor benceOnunki tuttugu takima anons vermek, hani bak Galatasaray almadan sizde girin bu transfere diye, tier 1 falan ne alaka adamın düşüncesi farklı
osimhen konusunda da sane konusunda da dün dedikleri bu gün realiteyi dökülüyor bence
kan kardes olun en iyisi.elini kanat pcye koy,o da parmağını kanatsin pcye sürsün ama aynı anda tam.foto atın görelimBeni ateşe atma. Adam zaten kurban ariyor. Saddam gibi saklanacam
Porto viera diye birini almıştı o sandımTer Stegen
Boey Davinson Laporte Jakobs
Lemina Torreira
Sane Vieira Barış
Icardi
#fitim
osimhen konusunda da sane konusunda da dün dedikleri bu gün realiteyi dökülüyor bence
Sen petrolu bul önce sonra TFF'ye ilet bu super fikriniTFF'De yıldız oyuncu transfer etme fonu kurmalı. Baksanıza resmen tüm suudi parasıyla yarışıyoruz adamlar geçen sezonu GS gibi avrupa ligi takımında geçirmiş golcüye 40 m sıkabiliyor rahatlığa bak.
Araplar kapatilmali. B.kunu cikardilarTFF'De yıldız oyuncu transfer etme fonu kurmalı. Baksanıza resmen tüm suudi parasıyla yarışıyoruz adamlar geçen sezonu GS gibi avrupa ligi takımında geçirmiş golcüye 40 m sıkabiliyor rahatlığa bak.