Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.731
- 23.180
- 1.433
O zatenPorto viera diye birini almıştı o sandım
kiralıktıSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zatenPorto viera diye birini almıştı o sandım
kiralıktıUlan Altun admin dünyadan haberin yok seninde karadenizde her gün petrol çıkıyor hiç mi duymadınSen petrolu bul önce sonra TFF'ye ilet bu super fikrini![]()

Dyabala yada raspadori herhalde
Öyle birşey olsa hemen üzerine çöker bizimkilerUlan Altun admin dünyadan haberin yok seninde karadenizde her gün petrol çıkıyor hiç mi duymadın
Baksana abi Sane'yi alıyorlar şampiyonlar bu seneMorata’yi as forvete adapte edene kadar puan farki acilir bence

@Kaan Pişken Manchester United'a yeni transfer olan Alim'e Hg diyelimOnana
Dalot Davinson Apo Eren
Torreira Lemina
Antony Garnacho Sancho
Höylunt
Ben de ciddi bir şey var sandım. Osimhen giderse Morata'yı bırakmayız. Osimhen başka bir adam tabii ki ama Morata da bizim için şu durumda baya iyi bir 9.Bizim yerel medya mutsuz gitmek istiyor diyor hep ne zaman görsem yaw, ben de anlamadım nasıl bir ilişkimiz var Morata ile![]()
Sınav kagitlari bitti mi üstadBaksana abi Sane'yi alıyorlar şampiyonlar bu sene
Neyse trollüğü bırakırsam ağustos gibi anca şekillenir bizi plan ya
Yav ne zaniolosu sergBenim zaniolom var neyseki iyi geceler

Son iki şube 1-1-5 saatlik iş. Yarına attım onları da sonra evrak işleri bitiyor kompleSınav kagitlari bitti mi üstad
Fotomaç okumayı bırakalımBizim yerel medya mutsuz gitmek istiyor diyor hep ne zaman görsem yaw, ben de anlamadım nasıl bir ilişkimiz var Morata ile![]()
Morata-Romulo ya da yaş olarak benzeri-İcardi ile de gidebiliriz gibi, ama bu sefer 10 numaraya skor yapabilen birisi, Barış giderse de keza skor yapabilen kanat lazım ki Osi'nin gol katkısını dengeleyelim. Morata Osi kadar atamaz gibi ama doğru kurgu ile yine gol sorunu yaşamayızBen de ciddi bir şey var sandım. Osimhen giderse Morata'yı bırakmayız. Osimhen başka bir adam tabii ki ama Morata da bizim için şu durumda baya iyi bir 9.
Ligin son döneminde çok formda gözüküyordu.
1 maç Icardi ve Morata'yı yan yana izlemek isterdim. İkisinin de oyun görüşü üst düzey. Çevresinde skor potansiyeli olan herkesi yükseltirler gibi geliyor bana.Morata düzenli oynasa acayip iş yapar bu arada, Dzeko bile 39 yaşında fark yaratıyordu Morata şu anda çok daha iyisini yapar. Icardi sakatlık dönüşünden sonra formunu bulana kadar Morata'yı as forvet düşünebiliriz bence.