Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim yerel medya mutsuz gitmek istiyor diyor hep ne zaman görsem yaw, ben de anlamadım nasıl bir ilişkimiz var Morata ile :asd:
Ben de ciddi bir şey var sandım. Osimhen giderse Morata'yı bırakmayız. Osimhen başka bir adam tabii ki ama Morata da bizim için şu durumda baya iyi bir 9.

Ligin son döneminde çok formda gözüküyordu.

Ben de ciddi bir şey var sandım. Osimhen giderse Morata'yı bırakmayız. Osimhen başka bir adam tabii ki ama Morata da bizim için şu durumda baya iyi bir 9.

Ligin son döneminde çok formda gözüküyordu.
Morata-Romulo ya da yaş olarak benzeri-İcardi ile de gidebiliriz gibi, ama bu sefer 10 numaraya skor yapabilen birisi, Barış giderse de keza skor yapabilen kanat lazım ki Osi'nin gol katkısını dengeleyelim. Morata Osi kadar atamaz gibi ama doğru kurgu ile yine gol sorunu yaşamayız

Morata düzenli oynasa acayip iş yapar bu arada, Dzeko bile 39 yaşında fark yaratıyordu Morata şu anda çok daha iyisini yapar. Icardi sakatlık dönüşünden sonra formunu bulana kadar Morata'yı as forvet düşünebiliriz bence.
1 maç Icardi ve Morata'yı yan yana izlemek isterdim. İkisinin de oyun görüşü üst düzey. Çevresinde skor potansiyeli olan herkesi yükseltirler gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt