Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galatasaray taraftarının emektar ali nacileri buchi denen şopar icin terketmesinin ahı çıkıyor

Yüz verdik ayıya geldi sıçtı halıya durumu olmuş.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Saçma sapan tiplere etkileşim verirseniz böyle abuklar. Hadsiz herif. Daha Buchi paylaşımı yapılırsa nöbetten sutlanir, Galatasaray taraftarı olmasa dünyada varlığını dahi bilmiyorduk.

Benzer bir şey yazmaya gelmiştim. Osimhen olmasa ilk 3'e giremezdik ne demek? Osimhen yoktu 2 senedir şampiyonuz. Eğer İcardi sakatlanmasaydı biz bu sene yine şampiyon olurduk net.

İşte insanlara kalkıp böyle ağam paşam en büyük sensin yapınca böyle oluyor. Neyse sövecem ucu Osimhen'e dokunacak diye sövemiyorum.

Bu arada şuan yıllık 15 versek Messi gelir mi... Gelip 1 sene oynayıp gitse...

Offff düşünemiyorum 10 numara Messi formasını.

E. Martinez
Sanchez - Lemina - D. Alaba
Yunus - Torreira - İlkay - G. Sara - Ferdi
Barış Alper - İcardi

Kimse niye gittin demez ama süreci bence kötü yönetti, gidecek adam taraftara ufak ufak sinyal verirdi bize pokerface yapmasına gerek yoktu yani…
Yav verdi zaten.
Şampiyonluk kutlamalarında kenardan takip etti.
300 tane arkadaşını aldı istanbula daha ne zaman geleceğiz diye her bokunu gezip alem yapıyorlar.
Taraftar kendi kendini gaza getirip duruyor boşa.

Yav verdi zaten.
Şampiyonluk kutlamalarında kenardan takip etti.
300 tane arkadaşını aldı istanbula daha ne zaman geleceğiz diye her bokunu gezip alem yapıyorlar.
Taraftar kendi kendini gaza getirip duruyor boşa.
Hocam icardi de kiralıktı ama son maçını oynadıktan sonra instagramdan veda postu yayınladı çok basit bişey aslında

Akan trafiğin ortasından yürüyen buchi danası ayağını denk al, gideceğini hepimiz biliyoruz da kararını vermesini bekliyor taraftar bir an önce.

Osimhen olmasa ilk 3e giremezdik değil de şampiyon olamazdık, yanlış bir şey dememiş.

Kalmak zorunda da değil, para edecek zamanında bizim üç katımızı veriyorlar.

Icardi daha iyise ki çoğunuz öyle diyorsunuz, endişelenecek bir şey yok nasıl olsa bu sene de Icardi yapar şampiyon o mantıkla.

Hocam icardi de kiralıktı ama son maçını oynadıktan sonra instagramdan veda postu yayınladı çok basit bişey aslında
Yav bu adamın kendisi duygusal olarak kalmak istiyor bağı koparmak istemiyor ancak hayat şartları adamın oralarda olmasını gerektiriyor.
Taraftar ile arasındaki bağ kopar diye düşünüyor bence. Herif napolinin futbolcusu 1 senedir napolinin adımı ağzına almıyor misal sanarsın bizim oyuncumuz gibi takılıp paylaşım yapıyor.

Osimhen olmasa ilk 3e giremezdik değil de şampiyon olamazdık, yanlış bir şey dememiş.

Kalmak zorunda da değil, para edecek zamanında bizim üç katımızı veriyorlar.

Icardi daha iyise ki çoğunuz öyle diyorsunuz, endişelenecek bir şey yok nasıl olsa bu sene de Icardi yapar şampiyon o mantıkla.
Icardiye güvenilip 11'e forvet almadan sezona girilirse şampiyonluk zor.

Seten tier 0 ilan edilmis masallah fener medyasi olmasina ragmen.

Osimhen'i guzel ugurlayalim diyoruz, haketti diyoruz adama hain denmehe baslanmis- 3 4 seneye bizde degil fenerde izlersiniz artik.

Biyik beyzade hala istifa etmemis, gene sizdiriyor belli bctye ona buna bir seyler.

Resmi bir sey gorene kadar hic gaza gelmemeli kafa patlatilmamali valla gerek yok

Son düzenleme:
Bu arada Icardi'den pek bi şey ummuyorum ben bu sene. Okan Buruk da muhtemelen görüyordur. Yine 15 20 arası atar ama iki azman stoper geldiği zaman siner. O bölgeye transfer edilecek topçu 1.alternatif olarak edilir. Icardi güzel rüyaydı bitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt