Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen olmasa ilk 3e giremezdik değil de şampiyon olamazdık, yanlış bir şey dememiş.

Kalmak zorunda da değil, para edecek zamanında bizim üç katımızı veriyorlar.

Icardi daha iyise ki çoğunuz öyle diyorsunuz, endişelenecek bir şey yok nasıl olsa bu sene de Icardi yapar şampiyon o mantıkla.
Abi benim kızdığım o değil ki, sosyal medya zaten tam bir çöplük, orada insanların ne dediğine bakarak Galatasaray'a saygısızlık yapması etik değil,
Taraftarın söylemlerine kızabilir ama alaycı şekilde osimhen olmasa ilk 3 bile olamazdiniz şeklinde söylemesi hiç hoş değil.

Senin elinde Osimhen öncesi de iki senedir şampiyon olan kadro var zaten Osimhen son iki senedir transferde karavana atan takımı yukarı taşıyamayan yönetimin hatalarını kapattı artık transferde hata yapma şansın yok.

Andriy Lunin, bu sezon Real Madrid’de kalmak istediğini yönetimine bildirdi. (Marca)

Klasik Hatipoğlu transfer dönemi. Yüksek isimlerle açıldı Osimhen, Sane, Lunin, Allison. Sonra hepsi teker teker yattı. En son Cuesta almasak bari

İcardi canımız ciğerimiz tamam çok seviyoruz da futbolda duygusallığa yer yok şimdi atletik osimhen tarzı bir forvet acilen bakmamız gerekiyor

ne yapıp edip morata krizini çözmemiz gerekiyor. osimhen çıtayı nirvanaya çıkardığı için farkinda değiliz belki ama icardi-morata hattı dunyada bile cok az kulüpte var. hayli hayli yeterli olur.

CPH2659 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhen'e neden kizildigini anlamiyorum. Araplarin verecegi para Galatasaray'dan yuzde 30 falan fazla olsa belki fedakarlık beklentisi normal olurdu ama Araplar 3 kati para vereceklerse tabiki gidecek. Icardi'ye 30 35 milyon verseler o da giderdi.
Ayrıca Osimhen'in menajeri tabiki oyuncusuna en yüksek teklifi alabilmek icin calisacak. Osimhen Galatasaray'i kullandı demek hiç doğru degil bence.

Victor Osimhen, Al Hilal ile 35 milyon Euro + bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı!

Kişisel şartlarda anlaşma tamamlandı, önümüzdeki 2 gün içinde de transferin sonuçlanması bekleniyor. (@sachatavolieri)

Osimhen'e neden kizildigini anlamiyorum. Araplarin verecegi para Galatasaray'dan yuzde 30 falan fazla olsa belki fedakarlık beklentisi normal olurdu ama Araplar 3 kati para vereceklerse tabiki gidecek. Icardi'ye 30 35 milyon verseler o da giderdi.
Ayrıca Osimhen'in menajeri tabiki oyuncusuna en yüksek teklifi alabilmek icin calisacak. Osimhen Galatasaray'i kullandı demek hiç doğru degil bence.
çoluk çocuğu bosverin bence. şımarık nesil, Metin Oktay yaşıyor olsaydı ona da soverlerdi. osimhen'in bize hicbir yanlış veya ayıbı olmadı. sahada verdikleri için teşekkürler.

CPH2659 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi benim kızdığım o değil ki, sosyal medya zaten tam bir çöplük, orada insanların ne dediğine bakarak Galatasaray'a saygısızlık yapması etik değil,
Taraftarın söylemlerine kızabilir ama alaycı şekilde osimhen olmasa ilk 3 bile olamazdiniz şeklinde söylemesi hiç hoş değil.
Kişisel olarak yaptığı yanlış olabilir ama söylemlerinde pek bir hata yok.

Osimhen’in ümit verdiği falan da yok adam before I go diye şarkı paylaştı, kutlamalarda ön planda olmadı, her seferinde gideceği yönündeydi yaklaşım daha çok.

Yabancı muhabirlerin haberleriyle gaza geldi herkes.

Buchi’ye de 100lerce hakaret edilmiştir, dayanamamış cevap vermiştir, Buchi kim yani ne dediği de mesele değil ama kandırılmış hissetmek falan komik.

Çok basit devre arası ayrılsa senden aldığının iki katını direkt alacaktı ama gitmedi, yarı yolda bırakmadı.

şu iş en geç 10 haziran'a kadar belli olacak neyseki yoksa tüm sezon ha geldi ha gelecek diye beklerdik

Victor Osimhen, Al Hilal ile 35 milyon Euro + bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı!

Kişisel şartlarda anlaşma tamamlandı, önümüzdeki 2 gün içinde de transferin sonuçlanması bekleniyor. (@sachatavolieri)
Bitti artik gecmis olsun

Yadırgamaya gerek yok metin oktay bile giderdi o paraya

Çok kötü bir strateji izliyoruz yine.

Geçen yıla nasıl başladık?

Bissaka, Goretzka, Mctominay vs

Nasıl bitirdik?

Jelert, Sara, Sallai vs

Bu seneye de İlkay, Osimhen, Sane ile girdiler, herşey ortalıkta konuşuluyor. Beklentiyi yükseltmeyeceksin doğru iletişim uygulayacaksın.

Yine yönetemiyorlar süreci.
Mevzu bu.

Ben bu yönetimin ne mal olduğunu donelerle anlatırken sorun yok diyen de sizdiniz, çok daha kötülerini göreceksiniz bu dönemde de.

Geçen dönem de benzer şeyler söyledim inanmadınız, sonra yaşananlar ortada, bu kez yaşananlara rağmen hala ümit besliyorsunuz bu yönetime. Hata sizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt