Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye dert ediyonuz bu kadar herif takılsın 2 sene araplarda sonra gelir sağlam para önermişler yapacak bir şey yok.

Biz ne rezil transferler gördük? Tarihin en rezil transferi Zaha ise diğerleri ne acaba? Abartmasak iyi olur, adam zarar ettirmeden ayrıldı daha bize giren başka transferler var canlı canlı duruyor şuan hala önümüzde, bakalım onlari ne kadar zararla göndereceğiz
Var mı zahadan daha fazla para alıp daha kötü oynayan üstelik sözde transfer çalımı

Allaaaaaaaaaahhhh

Aslinda daha kotu No Rush kismi. Kafada araplari bitirmis ise avrupadaki tum tekliflerin masaya gelmesini de bekleyebilir.

Buda sureci uzatir, surec uzadikca bizim yonetim dernek dernek gezer bu durumu bahane ederek

Kafayi resetlemeye gerek yok hemen

Elimizde Morata ve İcardi var demek Zaha Ziyech Zaniolo Yunus Barış varken Oğuz Aydına gerek yok demekle aynı zihniyet. Onların o gün gideceği nasıl belliyse bugün de Moratanın gideceği çok belli.

Aslinda daha kotu No Rush kismi. Kafada araplari bitirmis ise avrupadaki tum tekliflerin masaya gelmesini de bekleyebilir.

Buda sureci uzatir, surec uzadikca bizim yonetim dernek dernek gezer bu durumu bahane ederek

Kafayi resetlemeye gerek yok hemen
Yok yav Buchi imza olmadan bitti yazmıyor.

Bize geldiğinde de aynısını yaptı.

Osi çoktan gitmeyi kafaya koymuştu da 2 günde yaşanan süreç az da olsa ümitlendirdi milleti, tek koyan o oldu.

10 Haziran olmadan imzayı atacak.

Elimizde Morata ve İcardi var demek Zaha Ziyech Zaniolo Yunus Barış varken Oğuz Aydına gerek yok demekle aynı zihniyet. Onların o gün gideceği nasıl belliyse bugün de Moratanın gideceği çok belli.
2026 dünya kupasında kadroda olabilmek icin oynayacak önümüzdeki sezon. mutlaka bir şekilde ikna edilmeli morata.. adamın kariyerindeki en zayıf takım chelsea, böyle bir oyuncudan bahsediyoruz!!

CPH2659 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

La daha 65 milyon mu alacaksınız hilalden ne doyumsuz bunlar da ya bu nasıl bir teşkilat anasını satayım buchi bize gelirken napiyorsa yine aynısını yapıyor aynen bekleyecek değerlendirecek teklifleri kesin

2026 dünya kupasında kadroda olabilmek icin oynayacak önümüzdeki sezon. mutlaka bir şekilde ikna edilmeli morata.. adamın kariyerindeki en zayıf takım chelsea, böyle bir oyuncudan bahsediyoruz!!

CPH2659 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bence de edilmeli ama umudum yok. biliyorsun bizde gitmek isteyene hep kapı açık o yüzden sadece sakatlıktan dönen icardi’nin kalacak olması korkutuyor.

Kaleci
Sağ bek
Stoper
10 numara
Kanat forvet

Acilen bu mevkilere odaklanılmalı

Mevzu bu.

Ben bu yönetimin ne mal olduğunu donelerle anlatırken sorun yok diyen de sizdiniz, çok daha kötülerini göreceksiniz bu dönemde de.

Geçen dönem de benzer şeyler söyledim inanmadınız, sonra yaşananlar ortada, bu kez yaşananlara rağmen hala ümit besliyorsunuz bu yönetime. Hata sizde.
Tek umut gardiye ağustosun sonunda yalvarırız baba modu yerine haziranda bir ekiple içinde görev vermek.
Hala oraya hatip gidecek transferden yetkili olacak denilirse zaten 2. senede toplam 100 milyon euroyu bir adam sokmuş olacak.
Taraftar bunu ağlata ağlata göndermeli

Dybala ihtimali hiç yok mu Gasperini istemez belki takımda

buchinin osimhenin pazarlık manivelası olduğunu daha ilk gün anlamayan da ne bileyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt