Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi bizim oyuncumuz olmasa ve Osi'den sonra transferi gündeme gelse forumun yüzde 90'ı "çapraz koparmasa yolu buraya düşmezdi" "Yinede çok iyi transfer" falan der razı olurdu. Osimhen'den çok Erden Timur lazım şuan takıma.. Hatiple, Kavukçu ile olmuyor.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Osimhen olmasa ilk 3e giremezdik değil de şampiyon olamazdık, yanlış bir şey dememiş.

Kalmak zorunda da değil, para edecek zamanında bizim üç katımızı veriyorlar.

Icardi daha iyise ki çoğunuz öyle diyorsunuz, endişelenecek bir şey yok nasıl olsa bu sene de Icardi yapar şampiyon o mantıkla.
İcardi net olarak Osimhen'den daha iyi futbolcu , futbolculuk özellikleri bakımından. Ama şöyle bir gerçek var "Artık sadece futbolda değil bütün sporlarda olay atletizme döndü/dönüyor/dönecek. Osimhen gibi bu işin nirvanası olan bir adamı kaybetmek büyük güç kaybettirecek bu gerçek. Keşke gitmese kalsa ama adamı büyük kulüplerin neden istemediğini de az çok anlamış olduk. İcardi 'nin PSG'den geldiği halde olacağını bilsem gram üzülmem de İcardi'nin tekrar futbola döneceği bile meçhul. Bu çok can sıkıcı...

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yönetimle işimiz var. Muhtemelen bu sefer tam takımın içine edip fb yi şampiyon yapacaklar bu sezon. Gardi'nin osimhen hediyesi olmasa geçen sezon bi güzel etmişlerdi zaten takımın içine

Aslinda daha kotu No Rush kismi. Kafada araplari bitirmis ise avrupadaki tum tekliflerin masaya gelmesini de bekleyebilir.

Buda sureci uzatir, surec uzadikca bizim yonetim dernek dernek gezer bu durumu bahane ederek

Kafayi resetlemeye gerek yok hemen
Arapları bitirdi diye bir kide yok ya.
Arabistan’da transfer sezonu da bitmiyor 2. level açılacak.Önümüzde koca bir yaz dönemi var.
Erken almak isteyen hem napoliyi hem osimheni ikna etmeli.
Ayrıca 30 hazirana kadar bizim değil mi bu adam maaşını biz veriyoruz. Erken almak istiyorlarsa 10 galan da bize ateşlesinler.

La daha 65 milyon mu alacaksınız hilalden ne doyumsuz bunlar da ya bu nasıl bir teşkilat anasını satayım buchi bize gelirken napiyorsa yine aynısını yapıyor aynen bekleyecek değerlendirecek teklifleri kesin
Geberik ronaldoya 300 sayan adamlar versinler yav giren çıkan yok ki adamlara.

Adamın sosyal medya hesabindaki yorumlar çok şükür kapalı be

Şu geçen sene kırbaçlı bir olay vardı ya arabistanda bunu bu deliye yapsalar anında ülkeyi terk eder. Osimhen arabistana inince sarıklı şeyh görünümlü bir arabın cebine 1 milyon euro koyup kırbaçlatalım :asd:

Biz en az 15 milyon verdik 30-35 milyona al hilal seçti osimhen. İcardiye 10 milyon verdik 20-25 milyon civarını reddetti.
Icardi'ye 20 milyon teklif edildiğini duyduk ama ne kadar doğru oldugunu bilemeyiz; ayrıca icardi bize gelene kadar kariyerinde Osimhen'den çok daha fazla para kazanmisti.

Icardi'ye 20 milyon teklif edildiğini duyduk ama ne kadar doğru oldugunu bilemeyiz; ayrıca icardi bize gelene kadar kariyerinde Osimhen'den çok daha fazla para kazanmisti.
Dursun başkan 40 milyona yakın teklifi reddetti dedi bizzat kendisi imza töreninde, ben yine abartıyı hesaba katıp 20-25 diyorum, icardi'nin kendisi de çok yüksek teklifleri reddettim dedi .

Bugün netleşir artık bu iş. Osimheni bizden 20m fazla veren bir klübe gittiği için suçlayamayız yolu açık olsun diyip önümüze bakmamız lazım. Galatasarayda kalmak istiyorum dese bence bizi daha zor durumda bırakırdı 75m bonservis 20m yıllık altından kalkılabilecek bir yük değil.

Dursun başkan 40 milyona yakın teklifi reddetti dedi bizzat kendisi imza töreninde, ben yine abartıyı hesaba katıp 20-25 diyorum, icardi'nin kendisi de çok yüksek teklifleri reddettim dedi .
Dogruysa delilik yapmış ve Galatasaray taraftarının Icardi'yi eleştirmesi tamamen nankorluk.

Bugün netleşir artık bu iş. Osimheni bizden 20m fazla veren bir klübe gittiği için suçlayamayız yolu açık olsun diyip önümüze bakmamız lazım. Galatasarayda kalmak istiyorum dese bence bizi daha zor durumda bırakırdı 75m bonservis 20m yıllık altından kalkılabilecek bir yük değil.
Herşeyin hayırlısı. Belki de 75 milyon bonservis ve 15 milyon maaş çok kötü etkileyecekti kulübü. Allah en doğrusunu nasip etsin herzaman gs'ye deyip geçelim mevzuyu

Wanda'yla alakasi yok, Icardi bizzat kendi Arabistan'a gitmek istemedi zaten sonra Wanda'ya tekme vurup onu da Arjantiné postaladi Galatasaray'da kalabilmek icin.

Osimhen ile durumlari farkli ama, Icardi'nin hayat tarzi Araplara uygun degil orada bu sekilde rahat dolasamaz zaten ve burada sevildigi icin gitmek istemedi.

Osi gider ama, Afrikali cunku.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt