Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yurt icinden cift haneli bonservis vermek kadar aptalca bir transfer hamlesi olamaz.

6-7'e de vermediklerine gore gecelim Romulo'yu.

Tanklarıyla tüfekleriyle geliyorlar üstümüze. Bir günde bu kadar kötü haber çok fazla. Demek ki dibe yakınız yakında 1 transfer bombası patlar

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Kraldan çok kralcı olanlardan fatih hoca bahsetmişti ama taraftar da o profilde olmuş artık

;) der susarım
IMG_9573.webp

Vermiyorlar o paraya, Feyenoord 10 milyon euro teklif etti ve reddetti adamlar.

Feyenoord’un 10 teklif ettiği adam bence önemli bi futbolcudur.

Ezbere konuşmak olmasın ama tüm sezon gözümüzün önündeydi bu adam. Bu adam kariyerinin ilk sıçramasını yaptı. İkinci sıçramasında 30-40’a satılır

Ne alakası var yahu

Peçete gibi kullanılıp kenara atılan biri varsa o da fb nin ya kendisidir

Adamlar morinho..nesri..cengiz.. Dzeko..tadic.. bunlara 150 milyon euro gömdüler sonuç sıfır başarı

Osimhen e gelince helali hoş olsun alacağı karar..

Osimhen bi afrikalı arkdaşlar olaya sosyolojk olarak bakarsanız adamlar hep ezilmiş hep itilmiş yerel kaynakları sömürülmüş.. su yok .yemek yok.. eğitim yok..

Çöpten bulduğu topla buralara kadar kaderinin yardımıyla gelmiş ..

Milyonlarca gariban afrikalı arasından kendini futbolcu olarak kurtarabilen yüzlerce futbolcudan biri Osimhen tabiki de parayı seçecek çok doğal çok normal

Senelik 40 ve üzeri bir rakama 3 yıllık gitsin para kazansın hakkıdır hukukudur osimhen in helal olsun

Bak dün yazdım osimhen olmuyorsa fransa 2.ligi gol kralı fransız çocuğu alacaksın 19 yaşında.. 15..20 milyon euro ya alabiliriz.. kendi Osimheninimizi bulmalıyız

Araplarda hiçbir zaman şunu anlamayacak.. taşıma suyuyla değirmen dönmez .. onlarda hiçbir zaman bizdeki atmosfer olmayacak çünkü bizim topraklarımızda yıllarca petrol değil kan aktı..

Gitti diye değil

Bizi kullanarak gitti diye sinirleniyoruz bizden başka teklif veren yoktu pazarlıkta koz olarak kullanıldık resmen

Adam gibi gitse sorun yoktu

Osimeni ne kadar sevdiğimi tüm forum bilir ama bizi kimse kullanamaz,tw da arkadaşına da ezikletemez

Ben adamın alnını karışlarım kralını da affetmem feriştahını da tanımam gsyi de ayaklar altına aldırmam

Romulo felan bize olmaz hele Osimhen gittikten sonra hiç olmaz taraftar da kabul etmez.Brezilyada araştırsan çok daha iyi oyuncular var.Ben halen bu transfer döneminden umutluyum.

Vermiyorlar o paraya, Feyenoord 10 milyon euro teklif etti ve reddetti adamlar.
Kurucunun da değeri 6m. 7 + kutucu her türlü alırız pazarlık lazım.
Bizim elimizde icardi var zaten 30 40m euroya santrafor almaya gerek yok.
Parayı kanatlara ve 10 numaraya gömelim tabiki kaleci

Tanklarıyla tüfekleriyle geliyorlar üstümüze. Bir günde bu kadar kötü haber çok fazla. Demek ki dibe yakınız yakında 1 transfer bombası patlar

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Yok daha ona var. Bomba transferden önce en son nokta yönetimin çarmıha gerilmesidir her daim.

Feyenoord’un 10 teklif ettiği adam bence önemli bi futbolcudur.

Ezbere konuşmak olmasın ama tüm sezon gözümüzün önündeydi bu adam. Bu adam kariyerinin ilk sıçramasını yaptı. İkinci sıçramasında 30-40’a satılır
Yurt icinden boyle pahali transferlere karsi durmaliyiz, bizim ligimizin kalitesi bir kriter degil sonucta bir risk aliyorsun buyuk takim olarak. 12+ bonservis rakamlari cok fazla, aldiginda direkt sahada formayi giymeli ki Romulo buyuk takimda ne yapacagi muamma. Yapamazsa o para elinde patlar bir daha da kolay kolay satamazsin.

Selamlar, demiştim demeyi sevmem ama osimhen işi başından beri belliydi, mal ergen tayfanın da adama sövmesi komedi

Bu yönetim toplu iğneye almaya yollasan yorgan iğnesi alır getirir, osimhen beni alın dese onu da beceremeyeceklerdi ki.

Avrupadan alabilecekleri forvet yok. Mitrovice salça olacaklar şimdi ama onu da fb alacak. Romuloya 15 bonservise hazır olun. 100 kilo Icardi ve romulo forvet hattıyla bjkyi geçip 2.oluruz sanırım

dogru

topculara fazla kiymet verip arkalarindan zirlamaga gerek yok

mertenz bile bi veda postu paylasmamis

dolayisiyla topcularin mabadini kaldirmaga gerek yok,isini yapip yol alabilirler

Arada iki katı maaş ücret farkı var durumun farkındayız değil mi ? Terketti falan güzel kafalarmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt