- 3 Haziran 2015
- 57.953
- 67.223
- 4.143
Benim bildiğim Osimhen aceleye gelip bugün sözleşme imzalamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam gelip ilk maçtan 3 tane sallada utanmayıp farklı bir bahane bulacaksın değil mi.icardi bu sene gol atmayı bırak pozisyona bile giremeyecek, sonra takımın kalanını suçlarız icardiye top getiremiyorlar diye. 32 yaşında 1 senedir keyfinden başka bişeye bakmamış adam ne golu atacak, adamı kutlamalara zor getirdik, görün bakın sezon açılışına bile geç gelecek.
Sakatlığı sahte kardeşim tatil yapmak için sakatlık numarası yaptı bir kerem!!!Adam sakat ne keyfinden bahsediyorsun? Adam prime zamanı da atletik falan değildi. Geçen sene 30 tane attı çok mu iyiydi fiziksel durumu? Bu sene 25 tane atınca utanacak mısınız merak ediyorum.
Prime icardi>prime osimhen bu arada
20 penaltıyla attı ki çoğu penaltı bile değil. Diagne o zaman hepsinden iyi 30 gol attı ligde.Ligde enner valencia ikisinden de fazla attı ligi ölçü alma
İcardi şlde büyük sıçtı bayerne penaltıdan manuya da karşı karşıya anca atabildi fb maçlarında osterwoldeyle djiku topa değdirmiyodu bunu hareket edemediği için
Osi al de iyi iş çıkardı gollerin çoğunda onun imzası var,ligi de kırdı geçirdi fb bjk ts kim var kim yok paramparça etti
Daha ayakta bile duramayan en nesryi salağı bile penaltısız osimhen kadar gol attı yanlış kıyaslama yapıyosun büyük maçlarda napıyo ona bakmak lazım osi iş yaptı,nesryi yapamadı,icardi de ilk sezon hariç yapamadı
Morata kalacaksa olur ama icardi oynayacaksa diğer 3 adamı da kötü etkileyecek o yüzden ileriye mutlaka ya güçlü ya da atlet birisi lazımBize acil olarak santrafor değil 10 numara, 2 kanat lazım
Kilo..boy oranları takip ediliyordur o kadar da amatör değillerdir..İcardi sakatlık öncesi bile ilk senesine nazaran biraz kilolu gezdi, bizim takımda genel bir sorun bu sadece kendine özel bakan kişiler extra calışan kişiler sivrilebiliyorlar barış boey örneğindeki gibi. Mesala bu sene çok övdüğümüz sanchez gibi bir canavarın sağından atıp solundan depar bindiren super lig futbolcuları oldu. Bu konuyu hiç ciddiye almıyoruz köhn takıma uçak gibi geldi herif 5 hafta sonra yavaşladı. Eyvallah ligin ekosisteminden dolayı bir gerileme oluyor ama bu işin değişmesi lazım böyle gitmez. Sara'da ki değişimi hiç mi farketmediniz herif ilk geldiğinde çene kemikleri görünüyordu chad gibi duruyordu o çene kemikleri kapandı yüzü topalaklaşmaya başladı. Devran böyle dönerse lemina'yı da koruyamayacağız.
Morata kalmazsa zaten illaki birisi gelirMorata kalacaksa olur ama icardi oynayacaksa diğer 3 adamı da kötü etkileyecek o yüzden ileriye mutlaka ya güçlü ya da atlet birisi lazım
O sponsorların hiçbirisinin umrunda değil osimhen. Öyle bir para varsa vardırOsimhen'e verilecek bonservisi farklı şekilde değerlendirelim diyen arkadaşlar var da bizde 75m€ yok. Osimhen transferi için sponsor falan derken bir şekilde o transfer özelinde ama taksitle olur ama nakit + taksit olur bir şekilde iyi bir para ayarladık. Gidip de Osimhen olmadı diye sağa sola birilerine 40m€ verebileceğimizi sanmıyorum, o transfere destek olmak isteyenlerin o olmadı diye diğer transferlerde destek olacağını da sanmıyorum. Alternatifleri düşünürken bunu da unutmamak gerek. 60-70 milyon ile hesap yapmayalım
Adam sakat ne keyfinden bahsediyorsun? Adam prime zamanı da atletik falan değildi. Geçen sene 30 tane attı çok mu iyiydi fiziksel durumu? Bu sene 25 tane atınca utanacak mısınız merak ediyorum.
Prime icardi>prime osimhen bu arada
balık hafızası böyle bir şey gerçekten demek ki 2 sezon oncesi ve gecen sezon bası neler deniyordu unutlumuş hemen, zaten atamazsa da icardisporlular takımın kalanını ve Okan Hoca'yı suçlayacaksınız. Ligin en karışık döneminde partilerden sevgilisi ile paylaşım yapan bir adamdan fazla medet umuyorsunuz. Ben yattım bana 10 milyon verdiniz bu sene bedavaya oynayayım diyor mu demiyor. Hakkıdır alsın da bu kadar tapmaya gerek yok.Adam gelip ilk maçtan 3 tane sallada utanmayıp farklı bir bahane bulacaksın değil mi.
Pardon maç zamanı burada olmazsınız muhtemelen mevsimlik işçi gibi transfer dönemi mikserliği yapmaya foruma geliyorsunuz
Asil balik hafiza senin gibilerde varbalık hafızası böyle bir şey gerçekten demek ki 2 sezon oncesi ve gecen sezon bası neler deniyordu unutlumuş hemen, zaten atamazsa da icardisporlular takımın kalanını ve Okan Hoca'yı suçlayacaksınız. Ligin en karışık döneminde partilerden sevgilisi ile paylaşım yapan bir adamdan fazla medet umuyorsunuz. Ben yattım bana 10 milyon verdiniz bu sene bedavaya oynayayım diyor mu demiyor. Hakkıdır alsın da bu kadar tapmaya gerek yok.
Hadi sakattı, şimdi nerde acaba tatil az mı geldi de devam ediyor.
Cok niyetli ise gelsin biraz çalışsın ama umrunda olmaz yarın ekim ayında davam var ben gidiyorum dese siz yine bize bulursunuz suçu. Adam cok sey kazandırdı ama fazlasını aldı bu kadar tapmaya gerek yok.