Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 penaltıyla attı ki çoğu penaltı bile değil. Diagne o zaman hepsinden iyi 30 gol attı ligde.
İşte bende ondan bahsediyorum çok gol atmasına değil de önemli maçlarda napıyor ona bakmak lazım

İlk sezon icardi tüm önemli maçlarda iş yapmıştı razıydık ama 2.seneden itibaren de büyük sıçtı

Geçen sene yürüyerek ligde gol kralı olmasını baz alamayız çünkü önemli maçlarda hiçbir şey yapamadı

Buchi Laba: “Son olarak, Al Hilal ve Victor Osimhen arasında bir anlaşma yok. İlk 2 teklif reddedildi ve 3. teklif için zaman istedi. Ayrıca diğer tüm teklifleri de değerlendiriyor. Karar vermek için acele etmiyor. Victor, tatillerine başlamak için bugün Nijerya'ya gidiyor.”

İşte bende ondan bahsediyorum çok gol atmasına değil de önemli maçlarda napıyor ona bakmak lazım

İlk sezon icardi tüm önemli maçlarda iş yapmıştı razıydık ama 2.seneden itibaren de büyük sıçtı

Geçen sene yürüyerek ligde gol kralı olmasını baz alamayız çünkü önemli maçlarda hiçbir şey yapamadı
Nasıl sıçtı yav. Bir tek Fener maçında etkisizdi ki ilk maçta adamı yumrukla direkle dövdüler resmen.
Başka maçları mı izledin.
Her büyük maçta etkisini yaptı geçti gitti.

Osimhen ekseninden çıkıp takım halinde pozisyona girebilmeyi sağlayacak oyuncu grubu ve taktiğe özel oyunculara gitsek artık.
Tamam osimhen tek başına güç de bu adam yok yani olmadığında kulübü mü kapatıp gideceğiz.
Toplam 20-25 gole direkt etki edecek bir forvet arkasına 20-30 milyon bas geç o zaman.
Zor geliyorsa yunus da arkasında sara da ortalama 30 gole etki ederler sezon ortasında yunusu 10 numara yaratıp yamal lan bu adam diyebilecdiğimiz adamı yine aynı paralara bulursun. Forvet değil de kanat forvet olarak çalışacak oyuncu bulmak daha kolay. Uzun bacaklı ve hızlı adam elbet bulunur.

balık hafızası böyle bir şey gerçekten demek ki 2 sezon oncesi ve gecen sezon bası neler deniyordu unutlumuş hemen, zaten atamazsa da icardisporlular takımın kalanını ve Okan Hoca'yı suçlayacaksınız. Ligin en karışık döneminde partilerden sevgilisi ile paylaşım yapan bir adamdan fazla medet umuyorsunuz. Ben yattım bana 10 milyon verdiniz bu sene bedavaya oynayayım diyor mu demiyor. Hakkıdır alsın da bu kadar tapmaya gerek yok.
Hadi sakattı, şimdi nerde acaba tatil az mı geldi de devam ediyor.
Cok niyetli ise gelsin biraz çalışsın ama umrunda olmaz yarın ekim ayında davam var ben gidiyorum dese siz yine bize bulursunuz suçu. Adam cok sey kazandırdı ama fazlasını aldı bu kadar tapmaya gerek yok.
Kimse kimseye tapmıyor. Sezon ortadı hiçbir yere gidemez sakat olmadığı sürece. Ben icardi oynarsa her türlü katkı verir diyorum. Çok değil 3 ay sonra yine burdayız

Osimhen olayını abartmaya gerek yok, geldiğinde 100 kişiye sorsak biri bile kalabilir demezdi.
Adam Napoli’de sorunlu bir futbolcu imajındaydı, sorunlu olmadığını cümle aleme göstermek piyasasını toparlamak istedi, bu da bizim işimize geldi. Doğru düzgün topunu oynadı. Piyasasını toparladı teklifini aldı gitti.
Sövmeye de gerek yok adama.
Artık önümüze bakma zamanı.
Bizim en büyük problemimiz yönetimimiz, geçen sene sürpriz yumurtadan Osimhen çıktı diye çabuk unuttuk yaşananları.
Rezaletler daha başlamadı bence yaz uzun.

Şl konusunda umudum kalmadı. Beceriksiz bir yönetim var başta transfer filan yapamaz.

Buchi Laba: “Son olarak, Al Hilal ve Victor Osimhen arasında bir anlaşma yok. İlk 2 teklif reddedildi ve 3. teklif için zaman istedi. Ayrıca diğer tüm teklifleri de değerlendiriyor. Karar vermek için acele etmiyor. Victor, tatillerine başlamak için bugün Nijerya'ya gidiyor.”
Araplar turnuvaya katılmıyormuydu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt