- 26 Ocak 2021
- 41.853
- 41.187
- 3.078
Orayada transfer haberi attın çünkü :dGenel sohbette banladilar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orayada transfer haberi attın çünkü :dGenel sohbette banladilar
Daha iyisi için bekletiliyor geyiği bitmezbu sene x oyuncu cl elemesini bekliyor kolpası da gelemeyecek ne sıktıracak acaba bizim beceriksiz yönetim bunlara o da merak konusu.Yine 2 ay birileriyle uğraşıp alamazlar sonra taraftar da romano'ya söver koçun adamı diye
Sergio Ramos Molde maçını takip edecek diye ne yemişlerdi zamanındabu sene x oyuncu cl elemesini bekliyor kolpası da gelemeyecek ne sıktıracak acaba bizim beceriksiz yönetim bunlara o da merak konusu.Yine 2 ay birileriyle uğraşıp alamazlar sonra taraftar da romano'ya söver koçun adamı diye
Ok onu sat iscoyu al çok para değildir ztnZaniolo'dan ümidim yok. O yüzden bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız var bence.
40 Milyon Euro'ya varan bir yıllık ücretten söz ediliyor. Reddetmesi imkansız bence.Osimhen kesin gitti mi?
Osimhen gittiği an zaten ne işimiz olur buçiyle guçiyle.Buchi laba cok konusuyor ya time’da yerden cikiyor
Osi gitse de takipten ciksak artik
Yine Okan hocama dokundurmadan bırakmadınOk onu sat iscoyu al çok para değildir ztn
Yunus isco barış
Morata
Fazla açılmasak mı diye düşünüyorum açılsak açılmanın bir mantığı yok çünkü
Öyle bir şey olamazİkisini fener almadı mi
Gece depresif atak geçiriyordun kendine geldin miÖyle bir şey olamaz
Hiç transfer yapmasak şu kadro ligde götürmez mi acaba bizi ,şlde her halükarda başarı imkansız
Günay
Şalai sançez apo jakobs/eren
Toreira lemina sara/yunus
Yunus/zaniolo morata barış
Kdb napoli yapiyor yav ne fbsiİkisini fener almadı mi
Gerçekleri konuşuyoruz sadeceGece depresif atak geçiriyordun kendine geldin mi
Eylülde grealish alacagız gibi duruyor knk haftada 300 bin pound maas ile sadece suudi yapabilir orayada gidecegini sanmiyorum onun.Gerçekleri konuşuyoruz sadece