Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kolo muaniye gidin dicem de kime diyom ya hem bu yonetimden bi halt olmaz diyom hemde kolo muani felan kendi kendime halleniyom.Saldim valla nolcaksa olsun zaten beklentim yok

Angel Correa - Alvaro Morata.webp

ajax , 2 az maçı , kiev maçlarında osimhen varkende hüsrana uğradık hep ,geniş perspektifte değerlendirmek gerekiyor biraz özellikle avrupa maçlarında önceliğimiz zaten hücumdan ziyade daha sağlam savunma , yüksek konstrasyon ve minimum bireysel hata olması gerekiyor ki en azından bu sene şlde rezil rüsva olmayalım

Morata ile yürümez o iş koşacak hali kalmamış Icardi de zaten hiç koşan bir tip değildi kariyeri boyunca

Varimizi yogumuzu Samu Aghehowa‘ya gömelim 100 milyon serbest kalma bedeli var o herifin yeni Osimhen olacak 110a satariz SL sonrası

Evet ilkay , Sane/Sancho Atletik bir forvet ve Felix şart oğlu şart alımlara başlayalim .@yönetim

Ulan kadir 40 yılın başı doğru bi söz söyledin

Osimen gider, gerekirse İcardi de gider. Güle güle dersin biter. Galatasaray kişilere muhtaç bir kulüp değildir. Galatasaray asla , “Gitme sana muhtacız” diyecek, bir kulüp değildir.

Niyeki Galatasaray seviyesi var

15e David alır üstüne de Boniface çekeriz

Sonra da Bernardo alırız üstüne.

Osimhen gitmeden sülalesine küfretmeye başlıyorlar Morata’yı mı silmeyecekler.

Icardi Arabistan editleri paylaşırlar her şey hallolur.
``Çekmek`` kelimesinin transfer için kullanımını ne zaman yasaklıyorsun? Kanun hükmünde kararname rica ediyoruz bu hususta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt