Bu dünya kupası nerden çıktı simdiHem kanatta hem Osimhen olmadığında forvette iş yapacak, en üst seviyeyi görmüş ama şuan gözden düşen Kolo Muani var üstelik yaşı (27) da uygun. Satın alma opsiyonuyla kiralamak gerekir.
Bu dünya kupası nerden çıktı simdiHem kanatta hem Osimhen olmadığında forvette iş yapacak, en üst seviyeyi görmüş ama şuan gözden düşen Kolo Muani var üstelik yaşı (27) da uygun. Satın alma opsiyonuyla kiralamak gerekir.
Once 10 numara transferinin altını kalın harflerle çiziyorum.Sonrasina sonra aynen dediğin gibi.yani şimdi o zaman teknik direktör konusuna gireriz işin içinden çıkamayız , oynatacak bu takım osisiz de maliyetli bir takım zaten bir zahmet bir genç oyuncuyla da aynı oyun olmasa da skor olabilecek bir oyun oynayalım osi varken de bir şey farketmiyorki depte yenilip dönüyoruz gariban ajax dışında kimseyi yenemedi bu takım depte Monaco'dan bile fark yiyorduk oyundan kaynaklı tamamen yani Kolo da gelse bir şey değişmeyecek o yüzden bireysel kalite ön plandaysa önce orta saha ,defansa takviye olması lazım yedek forvet için son gün bakılır eğer genç birini almazsak ve kontenjan boşta olursa o zamana kadar.Osimhen bu takımın en önemli itiş gücü zaten çoğu takım da yaşıyor en önemli oyuncusu olmadığında benzer sıkıntıyı , Bayern mesela psg maçlarına jacksonla çıksa 1-2 gol atıp elenirdi o tarz oyuncuların eksikliğini kompanse edebilen takım yok zaten bu her takımda böyle.
Rudiger'de gitti
fb'yi batirmaya yemin etmis sanirim. UEFA limitlerini asa asa cezalari art arda siralayacak Safim benim.tüm menajer piyasası Hakan Safi'yi bekliyor, 3lük adama 10 sıkacak
15 milyon euro istiyorlarmisUmarım bu akıllılar bertug denen arkadaşı para verip almazlar.
7 gol 5 asist kötü değilKoca sezon 7 gol 5 asist yapan kanat oyuncusu istemiyoruz.
Taycan ETCIBASI.Bu isim belkide ilk kez dile geliyor .Alıp şimdi getirelim.Yoksa asla getiremeyiz gibi duruyor.Can Uzun içinde demiştik zamanında.Zaten o olmayacağı için artık uygun bir fiyata bir zahmet genç birini bulup getirip geliştirmeye çalışsınlar her şey hazır olsun olmaz öyle
Cok fazla kafa yoruyorsunuz bazen bence. Akisina birakin.Fener'in yediği gole sevinç görüntülerini kendi elimizle servis etmemizden bir tek ben mi rahatsız oldum? Yani o gol öncesi takımın hayli baskı altında olduğunu kendi kendimize açık etmişiz. Kendinden emin ve rakiplerinin maçlarını çok takmayan cool kulüp havasını kendi elimizle sildik sanki... Yani normal de sevinmemiş oyuncular... Tribünde taraftar o kadar çıldırmıyor gollere... "Bakın bizden ne kadar çekinmişler, kendi elimizle vermişiz şampiyonluğu, o golü yemesek biteceklermiş" hissi yaratır rakipte ve gelecek sezon adına umutlandırır diye düşünüyorum...
özellikle asisste minimum çift haneleri görmeli.Koca sezonda 5 asist iyi diyorsan lafım yok.7 gol 5 asist kötü değil
Ya direk istatistik bakmak yanlış adam araya bir salar oradan orta gelir gol olur asist yazmazözellikle asisste minimum çift haneleri görmeli.Koca sezonda 5 asist iyi diyorsan lafım yok.
yani şimdi o zaman teknik direktör konusuna gireriz işin içinden çıkamayız , oynatacak bu takım osisiz de maliyetli bir takım zaten bir zahmet bir genç oyuncuyla da aynı oyun olmasa da skor olabilecek bir oyun oynayalım osi varken de bir şey farketmiyorki depte yenilip dönüyoruz gariban ajax dışında kimseyi yenemedi bu takım depte Monaco'dan bile fark yiyorduk oyundan kaynaklı tamamen yani Kolo da gelse bir şey değişmeyecek o yüzden bireysel kalite ön plandaysa önce orta saha ,defansa takviye olması lazım yedek forvet için son gün bakılır eğer genç birini almazsak ve kontenjan boşta olursa o zamana kadar.Osimhen bu takımın en önemli itiş gücü zaten çoğu takım da yaşıyor en önemli oyuncusu olmadığında benzer sıkıntıyı , Bayern mesela psg maçlarına jacksonla çıksa 1-2 gol atıp elenirdi o tarz oyuncuların eksikliğini kompanse edebilen takım yok zaten bu her takımda böyle.
Niye noldu?Bu dünya kupası nerden çıktı simdi
asistci bir adam degil kendi bitirmeye calisan bir adamözellikle asisste minimum çift haneleri görmeli.Koca sezonda 5 asist iyi diyorsan lafım yok.
Tabiiki oda varda insan her türlü daha fazla action bekliyor.Ya direk istatistik bakmak yanlış adam araya bir salar oradan orta gelir gol olur asist yazmaz
Müthiş keser rakip dokunur asist yazmaz
Oyuna katkısı önemli direk asist yaniltir
Kimden verim alacaksın ? Varmı öyle bir potansiyelBirazda hoca artık oyunculardan verim almaya baksın, her mevkiye Leao Meao diye oyuncu beklersiniz taraftarın da hocadan farkı yok ve hiç ders almıyorsunuz demektir.
Eylül 5 gibi "Yönetim istifa" topici açılır yine.
O kişi leao değil işte adam bitirme özürlü 10 golü zor geçen biri birde süperstar diye gelicek 50 milyon gömülecek gerek yok kolo Muani alırım hem santrafor hem forvet mis gibiTabiiki oda varda insan her türlü daha fazla action bekliyor.
Birakta lüksü santrafor ve kanatta kullanalimKolo olmaz onu dedim ben ki zaten yine diğer mevkiiler özellikle orta saha bu kadar eksik ve sallai dahil çoğu kişiyi tutma çabasına düşmemizden dolayı aşırı lüks olur.Vedat da gelmez bence buraya yedek olmaya zaten.