Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yani şimdi o zaman teknik direktör konusuna gireriz işin içinden çıkamayız , oynatacak bu takım osisiz de maliyetli bir takım zaten bir zahmet bir genç oyuncuyla da aynı oyun olmasa da skor olabilecek bir oyun oynayalım osi varken de bir şey farketmiyorki depte yenilip dönüyoruz gariban ajax dışında kimseyi yenemedi bu takım depte Monaco'dan bile fark yiyorduk oyundan kaynaklı tamamen yani Kolo da gelse bir şey değişmeyecek o yüzden bireysel kalite ön plandaysa önce orta saha ,defansa takviye olması lazım yedek forvet için son gün bakılır eğer genç birini almazsak ve kontenjan boşta olursa o zamana kadar.Osimhen bu takımın en önemli itiş gücü zaten çoğu takım da yaşıyor en önemli oyuncusu olmadığında benzer sıkıntıyı , Bayern mesela psg maçlarına jacksonla çıksa 1-2 gol atıp elenirdi o tarz oyuncuların eksikliğini kompanse edebilen takım yok zaten bu her takımda böyle.
Once 10 numara transferinin altını kalın harflerle çiziyorum.Sonrasina sonra aynen dediğin gibi.

Keske orta sahaya Reijnders, 10 numaraya Batrakov ve kanada Pulisic alabilsek. Forvete de Icardi yerine Kolo Muani uyar. Tabii bu 4 transferi yapmak tum butceyi bitirir sanirim :D

Zaten o olmayacağı için artık uygun bir fiyata bir zahmet genç birini bulup getirip geliştirmeye çalışsınlar her şey hazır olsun olmaz öyle
Taycan ETCIBASI.Bu isim belkide ilk kez dile geliyor .Alıp şimdi getirelim.Yoksa asla getiremeyiz gibi duruyor.Can Uzun içinde demiştik zamanında.

Fener'in yediği gole sevinç görüntülerini kendi elimizle servis etmemizden bir tek ben mi rahatsız oldum? Yani o gol öncesi takımın hayli baskı altında olduğunu kendi kendimize açık etmişiz. Kendinden emin ve rakiplerinin maçlarını çok takmayan cool kulüp havasını kendi elimizle sildik sanki... Yani normal de sevinmemiş oyuncular... Tribünde taraftar o kadar çıldırmıyor gollere... "Bakın bizden ne kadar çekinmişler, kendi elimizle vermişiz şampiyonluğu, o golü yemesek biteceklermiş" hissi yaratır rakipte ve gelecek sezon adına umutlandırır diye düşünüyorum...
Cok fazla kafa yoruyorsunuz bazen bence. Akisina birakin.

özellikle asisste minimum çift haneleri görmeli.Koca sezonda 5 asist iyi diyorsan lafım yok.
Ya direk istatistik bakmak yanlış adam araya bir salar oradan orta gelir gol olur asist yazmaz
Müthiş keser rakip dokunur asist yazmaz

Oyuna katkısı önemli direk asist yaniltir

yani şimdi o zaman teknik direktör konusuna gireriz işin içinden çıkamayız , oynatacak bu takım osisiz de maliyetli bir takım zaten bir zahmet bir genç oyuncuyla da aynı oyun olmasa da skor olabilecek bir oyun oynayalım osi varken de bir şey farketmiyorki depte yenilip dönüyoruz gariban ajax dışında kimseyi yenemedi bu takım depte Monaco'dan bile fark yiyorduk oyundan kaynaklı tamamen yani Kolo da gelse bir şey değişmeyecek o yüzden bireysel kalite ön plandaysa önce orta saha ,defansa takviye olması lazım yedek forvet için son gün bakılır eğer genç birini almazsak ve kontenjan boşta olursa o zamana kadar.Osimhen bu takımın en önemli itiş gücü zaten çoğu takım da yaşıyor en önemli oyuncusu olmadığında benzer sıkıntıyı , Bayern mesela psg maçlarına jacksonla çıksa 1-2 gol atıp elenirdi o tarz oyuncuların eksikliğini kompanse edebilen takım yok zaten bu her takımda böyle.

Az once de dedim, Leao falan guzel isimler sende istiyorsun onu galiba ama her mevkiye Leao gibi isimler yazilacagina bazi mevkilerde ust seviyeyi gormus, suan dususte olan ama henuz yasi basi gecmemis birilerine de bakabiliriz ozellike ofans mevkisine. Hem hayvan gibi maliyeti de olamaz zaten Leao'nun falan alinmasi o maliyetlere o kadar sacma ki takimin iskeletine en az 2 adam mecburken. Kolo bana o yuzden mantikli geliyor, kiralik anlasma yapmaya bakarsin hatta PSG ile maaslari 50-50 seklinde gibi olursa mis gibi olur. Kendin de dedin zaten Icardi transferini nasil 750 bin euroya hallettik. Simdi oyle bir yonetici yok farkindayim ama Osimhen'siz bu hocanin B plani cikmayacaktir, yine bireysel yeteneklere guvenip o tarzda adamlar ariyordur bile suan.

Mesela sag bek konusu: hayatta sag bek almazdim baskanin yerinde olsam, her sene sana sag bek mi alacam ulen derdim en son aldigi sag bek 30 milyon euroluk oyuncu. Gitsin verim almaya calissin ondan.

O yuzden bazi kilit mevkilere kaliteli topcular getirilsin ama bazi mevkilere de Noa Lang gibi is yapacak ama cok masrafli bir maliyet birakmayacak turden olsa fena olmaz. Kolo'ya ben o yuzden o gozle bakiyordum. Baska oyuncu da bulunabilir belki ama Deniz Gul gelsin yedekte otursun dersek bence sezon icinde cok fena patlariz. Cocugun gunahi yok bu arada , alinsa niye alindi da demem yabanci kuralindan dolayi farkli mevkilere adam aliniyorsa , ama bence biraz daha tecrubeli biri alinsa daha iyi olur ozellikle 3 kulvarda yarisabilen iyi bir kadro istiyorsak,.

Bu dünya kupası nerden çıktı simdi
Niye noldu?

Birazda hoca artık oyunculardan verim almaya baksın, her mevkiye Leao Meao diye oyuncu beklersiniz taraftarın da hocadan farkı yok ve hiç ders almıyorsunuz demektir.

Eylül 5 gibi "Yönetim istifa" topici açılır yine.
Kimden verim alacaksın ? Varmı öyle bir potansiyel
Lemina sezonun yarısını bandajla sakat yürüyerek oynadi sözleşme veriliyor
Icardi yürüdü resmen sözleşme teklif ediliyor
Belki Singo ve Yunus kendi seviyelerinin altında kaldı diyebiliriz birazda Jacobs gerisi aynı tas aynı hamam verim filan cikmaz

Kolo olmaz onu dedim ben ki zaten yine diğer mevkiiler özellikle orta saha bu kadar eksik ve sallai dahil çoğu kişiyi tutma çabasına düşmemizden dolayı aşırı lüks olur.Vedat da gelmez bence buraya yedek olmaya zaten.
Birakta lüksü santrafor ve kanatta kullanalim
Osimhen olmadimi kaleye gidemiyoruz
Orta sahada thuram reijenders filan olsa neye yarar
Okan buruk sistemi top şişirme üzerine elinde forvet olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt