Bernardo Silva, Barcelona yönetimine senelik 4 milyon Euro'ya imza atmaya hazır olduğunu iletti. Barcelona Dünya Kupası başlamadan önce bu transferi de halletmek istiyor.
(@BlazquezFont & @javigiorgetti)
(@BlazquezFont & @javigiorgetti)
Kulup/Lig/Ulke farki diyelim.Bernardo'ya 3 senelik 50 m euro sıkıyoruz adam 4'de 1 fiyatına Barcelona'ya gidiyor.

Leao grinwuddan daha iyi oyuncu motz
Sonuna kadar aynı düşünüyorum .Hele 32-33 yaş sonrasina inanılmaz paralar dökülmesi akıl alır gibi değil.Biz maaş olarak 2.5-3 seviyelerinden ne ara 10 üzeri seviyelere geldik anlam veremiyorum.Ve en önemlisiboyle olunca takım içi huzursuzluk inanılmaz artıyor.Senden ricam Yunus ile sanenin bu seneki istatistiklerini karşılaştırır misin.Yere göğe yerlestiremedikleri Sane ki hilafsiz her maç oynamasına karşın Yunustan her türlü aşağıda.Ama sorsan herkes Yunusu tü kaka eder.Oyuncu yetiştirme işi zaten ütopikleşti bence artık ama yüksek maaşla oyuncu alınmasına kesinlikle karşıyım.
Avrupa ile yarışmak istiyorsak öncelikle bu algının oluşmasına izin vermemeliyiz, dünyada sayısız sahipli kulüp var, önlerine gelene bizim gibi çift hane teklif etmiyorlar.
Zaten doğru şekilde yüksek bonservis düşük maaş transferleri yapılabilse değer yaratacağız da olmuyor işte hep bir bahane.
osimhen bütçesine kadro kuruyorlar işteBarca hani fakirdi la alvaresi de alacaklarmış
Listende var mıSerefsizlona bardjiyi salabilir. 21 yasinda kanat![]()
ListemdeydiListende var mı
Fakirlikten çok izin vermiyorlardı diye hatırlıyorum. Stad bitince kombine + loca epey kazanacaklar.Barca hani fakirdi la alvaresi de alacaklarmış
Barca yine salaklik ediyor, ne kadar hucum oyuncusu varsa saldiriyorlar sanki problemleri gol atmak.
Ayni defans ile yeni sezonu acarlarsa sasirmayin.
Aspirilla yerine olabilir aslında 6-8 civarına bırakıyorlarsa. Ucuza riski yüksek ama potansiyeli de yüksek bir isim alınmış olur. Bir tek sağ kanat olması işi bozuyor.Serefsizlona bardjiyi salabilir. 21 yasinda kanat![]()
Ua’yı sevmem ama helal olsun, hala iç çekişmelerle uğraşıyoruz