Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can Uzun attığı golden sonra bizim tribünlere sus yaptı, sonra açıklama vs yaptı orası ayrı da. Çocukluk aşkım seviyesinde Gsli olduğunu düşünmüyorum, çok uçmamak lazım

Bu iç çekişmelerden nefret ettim adam gibi yönetim yapıyorsan yap yapamıyorsan başkan olma zaten kimseye söz geçiremeyen adamdan başkan olmaz.
Nefret ediyorum her dönem türlü bahanelerle top çevirmelerinden. Yok görev dağılımı belli değil, yok transfer toplantısı bayramdan sonra, yok Icardiden haber bekliyoruz.

Kulübe giren çoğu parayı kavukçu ayarlamıyo mu (osinin para,sermaye artışı vs vs) metinle hatip koltukta oturuyo anca

Ama gel gelelim transferden zerre anlamıyor 1lik topçuya 5 verip getirmeyi başarı zannediyor,okana tapıyor,ona karşı çıkmadığı hiçbir şeyi sorgulamadığı da çok net

Görev vermesen bi türlü versen bi türlü yine iki ucu boklu değnek

Gurbolar McDonalds uygulamasında 250 puana 2 aylık bedava Magenta TV üyeliği alabiliyorsunuz. Ben bugün yapıp üyeliği aktifleştirdim.

Özellikle bizim Milli takımın grup maçlarının hiç biri devlet kanallarına denk gelmemiş bu sefer. Magenta TV yayınlıyormuş devlet kanalında olmayan maçları. Fırsatı kaçırmayın derim.

İstismarcı şerefsiz Greenwood'u bu forma altında görmek istemem.
Dava Nasıl Sonuçlandı?
Şubat 2023'te, Greenwood hakkındaki tüm ceza davaları düşürüldü. İngiltere Kraliyet Savcılık Servisi, davanın düşme gerekçesi olarak anahtar rol oynayan tanıkların ifadelerini geri çekmesini ve sürece dahil olan yeni materyaller nedeniyle artık "mahkumiyet için gerçekçi bir olasılık kalmamasını" gösterdi. Hukuki olarak beraat etmiş olsa da bu durum kamuoyu vicdanında tamamen aklanması için yeterli olmadı.

Dava Nasıl Sonuçlandı?
Şubat 2023'te, Greenwood hakkındaki tüm ceza davaları düşürüldü. İngiltere Kraliyet Savcılık Servisi, davanın düşme gerekçesi olarak anahtar rol oynayan tanıkların ifadelerini geri çekmesini ve sürece dahil olan yeni materyaller nedeniyle artık "mahkumiyet için gerçekçi bir olasılık kalmamasını" gösterdi. Hukuki olarak beraat etmiş olsa da bu durum kamuoyu vicdanında tamamen aklanması için yeterli olmadı.
Düşen ses kaydı, darp olayı falan kurgu değilse bir önemi yok bence beraatin. Bu duruma düşürmese kendisini Manu'nun altın çocuğuydu hala.

Boş adamlarla ne uğraşıyoruz anlamıyorum ki
Git 15 filan ver al Hakani kontenjan derdinde biter

Baumgartner duruyor orda iste ver 30 40 neyse getir taş gibi oyuncu kapat orta saha hikayesini
Sarayı da satarsin Lemina içinde bekle kontenjan artarsa kulübede kalsın

Sonra kim neyi alıyor kimi alıyorsa alsın senin takımın hazır yedek forvet ve birde stoper aldın mı mis gibi iste

Prime olarak 4/4 ile kulübü kapatabiliriz boşa yarışmaya gerek yok daha kendi içinde bile sakin ortam yok burada nasıl başarılı olacaksın ki 5/5 olmaman için herkes sana karşı mücadele edecek daha en baştan kaybetmeye mahkum bir yola çıkmışız.

Herkese hayırlı bayramlar

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 yerli alacağımızı düşünüyorum
sol stoper
orta saha
forvet
kanat
bek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt