Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.810
- 6.003
- 2.108
Can Uzun attığı golden sonra bizim tribünlere sus yaptı, sonra açıklama vs yaptı orası ayrı da. Çocukluk aşkım seviyesinde Gsli olduğunu düşünmüyorum, çok uçmamak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nefret ediyorum her dönem türlü bahanelerle top çevirmelerinden. Yok görev dağılımı belli değil, yok transfer toplantısı bayramdan sonra, yok Icardiden haber bekliyoruz.Bu iç çekişmelerden nefret ettim adam gibi yönetim yapıyorsan yap yapamıyorsan başkan olma zaten kimseye söz geçiremeyen adamdan başkan olmaz.
Dava Nasıl Sonuçlandı?İstismarcı şerefsiz Greenwood'u bu forma altında görmek istemem.
Düşen ses kaydı, darp olayı falan kurgu değilse bir önemi yok bence beraatin. Bu duruma düşürmese kendisini Manu'nun altın çocuğuydu hala.Dava Nasıl Sonuçlandı?
Şubat 2023'te, Greenwood hakkındaki tüm ceza davaları düşürüldü. İngiltere Kraliyet Savcılık Servisi, davanın düşme gerekçesi olarak anahtar rol oynayan tanıkların ifadelerini geri çekmesini ve sürece dahil olan yeni materyaller nedeniyle artık "mahkumiyet için gerçekçi bir olasılık kalmamasını" gösterdi. Hukuki olarak beraat etmiş olsa da bu durum kamuoyu vicdanında tamamen aklanması için yeterli olmadı.
Ua’yı sevmem ama helal olsun, hala iç çekişmelerle uğraşıyoruz
Yok oyle bir futbolcu@Alper Altun güncel snayder kim