Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay ile aynı menajerlik şirketinin oyuncusu önerilmis olabilir.
Edit: Porto,Lazio,Lyon,werder bayağı takım ilgilenmiş.

300.000 civarı takipçisi olan bir sayfa troll paylaşım göremedim, haber ne kadar doğrudur bilmem.

Dursun Özbek bir oyuncu transferi için neden İngiltereye gider onu hiç bilmem. Daha 4 senedir bir oyuncu ile görüşmeye gittiğini hatırlamıyorum yalan haberdir bence ama ilk defa Dursun Özbek görüşmeye gitti haberi görünce paylaşmak istedim.

icardi'nin istanbul'a geldiği gün, londra'ya akıyor demek. :asd:

Bizimkilerin icardiyle sözleşme uzatmaya niyeti yok ama kalp kırmadan bu işi nasıl kotarırız onu düşünüyolar bence.

icardi'nin istanbul'a geldiği gün, londra'ya akıyor demek. :asd:
JPEG görüntüsü.webp

DK'dan önce topçu mopçu alamayız arkadaş

300.000 civarı takipçisi olan bir sayfa troll paylaşım göremedim, haber ne kadar doğrudur bilmem.

Dursun Özbek bir oyuncu transferi için neden İngiltereye gider onu hiç bilmem. Daha 4 senedir bir oyuncu ile görüşmeye gittiğini hatırlamıyorum yalan haberdir bence ama ilk defa Dursun Özbek görüşmeye gitti haberi görünce paylaşmak istedim.

Dursun kestiği dananın billurları pay ediyordur daha yahu

oraya kadar gidip ALEX SCOTT'ı almadan dönerse

C_pS7IXXkAA8dnQ.jpg

Bence torunlarının eğitim vs için gitmiştir. Osimhen için bile gitmedi adam İtalyaya trasnfer görüşmesine Londra'ya niye gitsin yav

Bu sene transferleri kendi yapmasın tostos? Malum kurmaylarda çekişme var. Yüzyılın kadrosunu kurup showunu yapacak sonra bırakacak reis. Bronz heykelini dikeceğiz stadyumun önüne

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Allaaaaah başkanım Konate çekecek.

Taraftarın gram dengesi yok. Cisse’ye sallayanları gördüm yukarıda.

Birazcık revaşta olan genç Fransız Ligi topçusu zaten senin ülkene gelmiyor. Singo’yu bile 25 yaşında 5M’e yakın maaşla çektin.

Bu adam Rennes’te bu sezon döktürmüş olsa zaten alamayacaksın. Senin de yaptığın hatalar olsa da Doue bile getiremedin. Sacha Boey buraya gelmeden önce öyle Fransa’da döktürüp falan gelmedi. Bu muhakemeleri iyi yapmak gerekiyor.

Yok kulübeye yapmışsın yok Nhaga da oynamıyor. Müsade ederseniz bir kaç tane şöyle adam alabilirsek birini oynatabiliriz belki Torreira ya da Lemina yerine. Daha gelmeden gak guk çekiyorsunuz.

Diğer türlü satacak adam kalmıyor elinde gidip sürekli 27-28 yaşında 4M senelik alan adam alarak adam satmadan nereye kadar ilerleyeceksin. Bak Davinson deli gibi maaş alıyor. Şu son seneki performansla maaşı yüksek olmasa satıp upgrade etmeyi düşünmez mi kimse mesela? Ama yapamazsın kimse almaz o paralara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt