Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi de demiyorlar mi ne fedakarliklar yaptik bugunlere gelmek icin diye cildiriyorum. Ne yaptin ulan? Tas mi tasidin? Alt tarafi alt yapi hocasindan kufur falan yedin ya da taraftarlar dalga gecti. Bir kulagindan girer otekinden cikar.
Hoca o bilinmezlik stresi bitirir adamı milyon dolarları kaybetmeye en yakın kişiler onlar.

Bizim gibi takıma fazla iyi gelir ama işte:D bize gelme ihtimali düşük.Onların beklentisi fazla taraftar olarak, doğal olarak takım farkı var.
O kismina hic oyle bakamiyorum ben transferde yav, bir takimda cok iyi gorunup bizde cacik olmama ihtimali de var sonucta. Cok farkli dinamikler.

Hic bir isim icin aha of of diye gaz yapamiyorum, hayirli olsun deyip geciyorum kendimce acikcasi.Arada bir 2 3 isme gaza geliyorum , zaten patliyor onlarda ya da unutuluyorlar 🤣

Yazarken tum adini yazar misiniz monsieur, bana laf atiyorsunuz saniyorum hep
1780050966975.gif

O kismina hic oyle bakamiyorum ben transferde yav, bir takimda cok iyi gorunup bizde cacik olmama ihtimali de var sonucta. Cok farkli dinamikler.

Hic bir isim icin aha of of diye gaz yapamiyorum, hayirli olsun deyip geciyorum kendimce acikcasi.Arada bir 2 3 isme gaza geliyorum , zaten patliyor onlarda ya da unutuluyorlar 🤣
Bende isme göre bakmıyorum.Heyecanlandığım oyuncu çok nadirdir.Artık yaş ilerledi.Çok hızlı stoper ve birebirlerde pozisyon hatası yapsa bile çok hızlı bir şekilde telafi edebiliyor.Daha önceden izlediğim oyuncu.Birde fiziksel ve hız olarak çok iyi durumda bizim gibi takımlar için.Gelme ihtimali olsa bizde tutacağını yüksek ihtimal düşünüyorum.Zaten piyasada bizimkilerin çok bilinen oyuncu harici oyuncu bilememesi araştırmaması analiz edememesi ile meşhur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt