Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.861
- 109.705
- 4.878
Lang 20+5 falan olabilir de sınır herşeyi bozuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar siyahiyi @Onur Bakır bile rüyasında görmüyorUyudum uyandim rüyada böyle bir sey gördüm
Ugurcan
Singo Vvd Apo Jakobs
Onyedika
Thuram Reijnders
Sane Osimhen Baris
Öyle birşey yokbizim taraftarda 2 mac azcik kipirdayan oyuncu gorunce yattigi 10-15 maci unutuyor
Hayvani bir sey olur amaO kadar siyahiyi @Onur Bakır bile rüyasında görmüyor
Bu tarz haberler cok uzucu gercekten. Dünya o kadar degisti ki ayni sekilde futbolda da... Eskiden Italya'ya gitmek icin can atanlar, simdi PL 3. veya 4. siradaki takimina gitmek icin can atiyor. Gercekler degisti ama kalitelesmedi. Tek kutuplu olmaya gidiyor.Ederson, Manchester United'a transfer olmak istediğini Atalanta'ya bildirdi. Oyuncu şuan iki kulübün pazarlıklara başlamasını bekliyor. (Romano)
Juve cle katilma lan
Almadı mı dedim ben. Sevemedim diyorum sadece
O Fofana'ydıThuramı devre arası da yoklamıştık gelmek istememişti oyuncu muhtemelen istemez ama aradığımız profil. Güçlü tempolu driblingi de var Leminanın prime halinin 1 tık üstü diyebiliriz.
Bence de öyleThuram'ın pederde zaten inanılmaz ötesi network falan vardır hayatta bu yaşta türkiyeye düşürmez oğlunu en kötü gideceği takım Manu falan olur o işi geçelim