Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Corinthians, Memphis Depay’ın yerine Mauro Icardı’yi transfer etmek istiyor. (RTI Esporte)

En başından beri isteğim ve hayalim Thuram oldu zaten Nice'te iken bile bizim ilgimiz olmuştu. Okan hocada tapıyor bu çok belli.
Bu sene canlı izlediğimde iyiden iyiye büyülenmiştim. Tek adımı ile Toreira'nın 3 adım önüne geçiyordu.
Sara'yı 35 civarına sattıktan sonra Thuram için neden 50-55 milyon vermeyelim? gelirler tavan olmuş forvetim 100 milyonluk iken part-time Lemina ile bunu idare etmemeliyim.

Bizim oyuna thuram mı daha uygun camavinga mı? Bu ikisi bire bir aynı tip oyuncu mu?

thuramı gözünüzde fazla büyütüyorsunuz , guendouzi kadar milli maçı yok fransada , juveliler göndermeye de bu kadar hevesliyken bizde kazanacağı parayı kolay kolay hiç bi top ligde kazanamaz üstüne bizim vereceğimiz bonservisi premier lig verir bir tek belki ama orda da ihtiyacı olan klüp yok gibi şu anlık manu ederson-tonali çekiyor

victorum nelssonum inter maçında iyi oynamış

bu akşam roma maçında da güzel bir performans sergileyip kendisini serie a'dan bir takıma yamamasını dilerim

Manutd edersonu aliyor
manu örnek sadece yine başka bir top kulüp alır illa manu olacak diye bir şey yok aston cl yapıyor en kötü onlar alırlar oradan.Manu'nun edersonu alması da boş iş zaten seneye elden çıkarmak için 50 takla atarlar

Yaş 21 22 falan olsa bence de istemeyebilirler ama bu adamın tavanı bundan çok yukarıda değil bence. Juvelilerde seven kadar sevmeyende var. E bizim takımda da Sane-Osimhen var bu kez bence de gelebilir yav. CL faktörüde cabası. 2 iyi transfere yine son 16 çeyrek zorlarız zaten piyasasını öyle böyle yapar bizde de.

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

En başından beri isteğim ve hayalim Thuram oldu zaten Nice'te iken bile bizim ilgimiz olmuştu. Okan hocada tapıyor bu çok belli.
Bu sene canlı izlediğimde iyiden iyiye büyülenmiştim. Tek adımı ile Toreira'nın 3 adım önüne geçiyordu.
Sara'yı 35 civarına sattıktan sonra Thuram için neden 50-55 milyon vermeyelim? gelirler tavan olmuş forvetim 100 milyonluk iken part-time Lemina ile bunu idare etmemeliyim.
35+5 falan diyolar zaten fiyata

Geriye kavukcu ve gardi kalıyor

Ama fransa için bi menajer varmış camavingayla alakali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt