Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.707
- 102.763
- 5.238
McTominay ihtimali olur mu ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Como?Katılması imkansız zaten, roma küme düşmeyi garantilemiş verona ile oynayacak, juve Torino derbisine çıkacak
O mevki için yaş ortalamasını düşürmek lazımMcTominay ihtimali olur mu ki
Atta Mctominay yapalım. İtalyan yapımıO mevki için yaş ortalamasını düşürmek lazım
Gelir yav bu seferBence de öyle
Adam oğullarından birini Inter’de diğerini Juventus’ta oynatıyor, ikisi de MT havuzunda, bize gelmesini istemez.
Manutd edersonu aliyorThuram'ın pederde zaten inanılmaz ötesi network falan vardır hayatta bu yaşta türkiyeye düşürmez oğlunu en kötü gideceği takım Manu falan olur o işi geçelim
camavinga daha defansif , thuram direkt 8 oynar bizde ama pasör biri şart yanına ya da önüneBizim oyuna thuram mı daha uygun camavinga mı? Bu ikisi bire bir aynı tip oyuncu mu?
manu örnek sadece yine başka bir top kulüp alır illa manu olacak diye bir şey yok aston cl yapıyor en kötü onlar alırlar oradan.Manu'nun edersonu alması da boş iş zaten seneye elden çıkarmak için 50 takla atarlarManutd edersonu aliyor
35+5 falan diyolar zaten fiyataEn başından beri isteğim ve hayalim Thuram oldu zaten Nice'te iken bile bizim ilgimiz olmuştu. Okan hocada tapıyor bu çok belli.
Bu sene canlı izlediğimde iyiden iyiye büyülenmiştim. Tek adımı ile Toreira'nın 3 adım önüne geçiyordu.
Sara'yı 35 civarına sattıktan sonra Thuram için neden 50-55 milyon vermeyelim? gelirler tavan olmuş forvetim 100 milyonluk iken part-time Lemina ile bunu idare etmemeliyim.
Yani camavinga net bir 6, thuram net bir 8 mi?camavinga daha defansif , thuram direkt 8 oynar bizde ama pasör biri şart yanına ya da önüne