Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 numarada simit sarayı çalışanları stoperde ise galatasaray hukuk öğrencileri oynayacak herhalde

Zira kadromuzda oynayacak biri yok ve transfer de göremiyorum

Sağıyla soluyla kafayla atıyor.Ayak içi iyi bitiren, pırpır kanat forvet.

Bizimkiler belli ki BAY ayrılığına hazırlanıyor.

Gardi tarafı Leao yoklarken bizimkiler de Arap ülkelerindeki kanat profillerine bir bakmışlar. Geçen Sociedad’daki sol açığın da adı çıkmıştı

Bu arada Batrakov çöp falan değilde o piyasa bedelleri için ezilme ihtimalini göze almak sağlıklı olmayabilirdi gerçekten. PSG’nin mevcut ortasahası iyi bu adam tutmasa da o bedeller onları zorlamaz, kadro yapısını sıkıntıya sokmaz. Safonov’u da böyle almışlardı. Kilit adam olarak almıyorlar.

Bizim taraftan bakınca henüz Rusya dışına çıkmamış direkt olarak wonderkid olarak tanımlanmayan 20 yaşındaki oyuncuyu 25M + 4M senelik bütçe gömme işi, işler ters giderse sıkıntıya sokabilirdi çünkü bu adam tutmazsa arkasında bunlar bizi götürür diyeceğin ortasaha rotasyonun yok kilit adam olarak alıyorsun.

10M + 2.5 maaşa niye almadın dersin mesela belki geçen sene. Ama bu sene Rusyadan çıkmamış adama 25M gömme kumarı riskli iş.

Bizimkiler belli ki BAY ayrılığına hazırlanıyor.

Gardi tarafı Leao yoklarken bizimkiler de Arap ülkelerindeki kanat profillerine bir bakmışlar. Geçen Sociedad’daki sol açığın da adı çıkmıştı
1780258924414.webp

Kariyerinin %80'i Avrupa

Teyide muhtaç ise neden duyum veriyorsun
heis duyum zaten teyide muhtaç bilgi değil midir?

kulüpler elli tane menajerle adam sorgulatıyor ama 3 tanesine teklif atıyorlar. aradaki aracılar o 50 kişiden bazılarının sorgulatma bilgilerini sızdırıyor ve isimleri önümüze düşüyor.

Uğurcan - Osimhen yerli olarak Yunus - Barış hariç kim giderse gitsin umrumda olmaz. Jakobs, Singo, Torreira, İlkay, X, Y fark etmeksizin alayı gönderilebilir.

Bu Brandt’ın adı neden kimseyle anılmıyor çok anlamıyorum. Ben çoktan free agent diye adı her kulüple anılır diyordum ama yaprak kımıldamıyor.

Biri çoktan kapattı bunu herhalde

Quansah sağ ayaklı soğukkanlı ayaklarına hakim savunma arkasına uzun toplar falan atıyor, ama pek agresif değil gibi kıvraklığı ve hızı soru işareti

Ordonez davinsonu yenilemek ve upgrade etmek için yerinde bir isim gibi görünüyor sert hızlı müdahaleler agresif atletik

Pavloviçi artık ezberledik solumuza cukk oturur ama gelmiyor zöpzöp

Hecke Nellsonun daha hızlısı ve sorumluluk alanı gibi diyagonal uzun toplar falan yolluyor

Botman için skriniar diyebiliriz gibi

Yunan topcuyu pek çözemedim görüntüler fazla amatör solak galiba agresif ve özgüveni yerinde geldi

*Her bir video üçer dörder dakika izlenebilmiştir bu birini tanımak için elbet yeterli değildir mazur görünüz.

Heis sen bunları uzun uzadıya etüt etmişsindir hangi tandem içine siner hangi ikiliyi alıyoruz : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt