Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Bunu demin biri paylaşmıştı ama kimse yorum atmadı. Bu adamları yorumlayacak var mı?
Ertem şenerden bile kötü kaynak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu demin biri paylaşmıştı ama kimse yorum atmadı. Bu adamları yorumlayacak var mı?
Sağıyla soluyla kafayla atıyor.Ayak içi iyi bitiren, pırpır kanat forvet.
Bizimkiler belli ki BAY ayrılığına hazırlanıyor.
Gardi tarafı Leao yoklarken bizimkiler de Arap ülkelerindeki kanat profillerine bir bakmışlar. Geçen Sociedad’daki sol açığın da adı çıkmıştı
Arap ülkeleri derken Arap ülkelerinde oynayan değil Arap ülkeleri vatandaşı.Ekli dosyayı görüntüle 324906
Kariyerinin %80'i Avrupa
cok Gala soran oldu die paylastim !Teyide muhtaç ise neden duyum veriyorsun
heis duyum zaten teyide muhtaç bilgi değil midir?Teyide muhtaç ise neden duyum veriyorsun
Bu Brandt’ın adı neden kimseyle anılmıyor çok anlamıyorum. Ben çoktan free agent diye adı her kulüple anılır diyordum ama yaprak kımıldamıyor.![]()
Óscar Mingueza - Oyuncu profili 26/27
Óscar Mingueza, 27, İspanya ➤ Celta Vigo, 2022'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 18.00 mil. € ➤ * 13 May 1999, Santa Perpètua de Mogoda, İspanyawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Julian Brandt - Oyuncu profili 26/27
Julian Brandt, 30, Almanya ➤ Borussia Dortmund, 2019'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 15.00 mil. € ➤ * 2 May 1996, Bremen, Almanyawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Souffian El Karouani - Oyuncu profili 26/27
Souffian El Karouani, 25, Fas ➤ Al-Qadsiah FC, 2026'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 15.00 mil. € ➤ * 19 Eki 2000, Den Bosch, Hollandawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Arthur Avom - Oyuncu profili 26/27
Arthur Avom, 21, Kamerun ➤ FC Lorient, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 20.00 mil. € ➤ * 15 Ara 2004, Yaoundé , Kamerunwww.transfermarkt.com.tr
Umarım biz kapatmışızdır.Bu Brandt’ın adı neden kimseyle anılmıyor çok anlamıyorum. Ben çoktan free agent diye adı her kulüple anılır diyordum ama yaprak kımıldamıyor.
Biri çoktan kapattı bunu herhalde
"Arap ülkelerindeki kanat" yazınca yanlış anlaşılıyor.Arap ülkeleri derken Arap ülkelerinde oynayan değil Arap ülkeleri vatandaşı.