Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.422
- 67.532
- 5.003
Biraz daha naz yaparsak üstüne ara verip gelecek gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyice sıyırmış bunlar![]()
Duran risk değil çıkmaz sokak5 çok da şöyle 3e falan yedek forvet olarak Duran'a karşı çıkmam ben +4lük kontenjana da giriyor denemeye değer bir risk
+4'e giriyor. maliyeti fazla olmasa sıcak bakarım.Yabancı sınırını Duran gibi birine harcamayı düşünmüyoruz değil mi, abuklama hali olur zira.
Duran risk değil çıkmaz sokak
Yok hocam ben Torreira ya bisi diyemem hadsizlik olur adam abdulkerim.ile her maça cikti. Ben formundan bagimsiz yaştan dolayı satıp para kazanıp yerine birini almak icin dedim. Yas veya sozlesmesi bir yil kalan oyunculardan satılan olabilmeli diye dedim.Hor kullanılmayan Torreira gibisini alamayız. Niye satıyoruz adamı Deniz? Lemina gitti gibi Torreira yı da sat sonra ? İkili mücadele konusunda elinde zaten iyi biri varken en iyi seçenek onunla forma yarışı yapacak adam alırsın.
4 senedir Torreira biz yük eşeği gibi kullandık abdül ile beraber. Adamın düşmesi normal son dönemeçte.
Ben ikna oldum can kesinlikle alinmamali
Evet biraz futbol;
Tivitin altını okusana herkes ayni fikirdedemek 2 maç oynatıp sonra taktiğe uymuyor diye yedek bırakacağı yeni adam bu
+4e giriyor
Yine de istemem şahsen ben, bizde de ortamı bozacak işler yapmayacağını nereden bileceğiz ki. Gittiği en son nerede takım oyuncusu olabilmiş. Bence tercihten uzak bir isim olmalı+4'e giriyor. maliyeti fazla olmasa sıcak bakarım.
herkes üst kalite forvet hayal ediyor ama o seviyede topçuyu alıp yedek bırakma fantazisinin karşılığı olmadığını düşünüyorum.
ama bu fb gs bjk arası geçişlerden pek hayır çıkmıyor orası da ayrı nokta.
Seçilecek başkanın anlaştığı topçulara sözleşme imzalatması kaç gün sürecekNasil bitirdi? Adamlarin daha baskani yok. .assak geciyorsun sanirim![]()
Ayni goruste degilim 10 numara mevkimiz yok.Bence suan en onemli orta saha ve 10 numara eksikligimiz.Ve ciddi alternatif sikintimiz var.Uzun yıllardır ilk defa boş mevkimiz yok,bir kaç mevkide alternatif eksikliği var sadece. Tabi daha iyi oyuncular bulup kadro kalitesini artırmak şart bunun için tok alıcı kozunu akılcı kullanmalıyız.