Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duran Mbappeden daha mi yetenekli ? Mbappe gittigi yeri karistiriyor huzursuzluk cikariyor bir sekilde gittigi yeri kurutuyor bu da onun bir degisigi..20 yasinda premier ligden arabistana gidip ustune fenere gelen bir heriften ne bekliyorsunuz ?

Yabancı sınırını Duran gibi birine harcamayı düşünmüyoruz değil mi, abuklama hali olur zira.
+4'e giriyor. maliyeti fazla olmasa sıcak bakarım.
herkes üst kalite forvet hayal ediyor ama o seviyede topçuyu alıp yedek bırakma fantazisinin karşılığı olmadığını düşünüyorum.
ama bu fb gs bjk arası geçişlerden pek hayır çıkmıyor orası da ayrı nokta.

B takımlar nasıl daha iyi kurulabilir?

Hor kullanılmayan Torreira gibisini alamayız. Niye satıyoruz adamı Deniz? Lemina gitti gibi Torreira yı da sat sonra ? İkili mücadele konusunda elinde zaten iyi biri varken en iyi seçenek onunla forma yarışı yapacak adam alırsın.
4 senedir Torreira biz yük eşeği gibi kullandık abdül ile beraber. Adamın düşmesi normal son dönemeçte.
Yok hocam ben Torreira ya bisi diyemem hadsizlik olur adam abdulkerim.ile her maça cikti. Ben formundan bagimsiz yaştan dolayı satıp para kazanıp yerine birini almak icin dedim. Yas veya sozlesmesi bir yil kalan oyunculardan satılan olabilmeli diye dedim.

+4'e giriyor. maliyeti fazla olmasa sıcak bakarım.
herkes üst kalite forvet hayal ediyor ama o seviyede topçuyu alıp yedek bırakma fantazisinin karşılığı olmadığını düşünüyorum.
ama bu fb gs bjk arası geçişlerden pek hayır çıkmıyor orası da ayrı nokta.
Yine de istemem şahsen ben, bizde de ortamı bozacak işler yapmayacağını nereden bileceğiz ki. Gittiği en son nerede takım oyuncusu olabilmiş. Bence tercihten uzak bir isim olmalı

Uzun yıllardır ilk defa boş mevkimiz yok,bir kaç mevkide alternatif eksikliği var sadece. Tabi daha iyi oyuncular bulup kadro kalitesini artırmak şart bunun için tok alıcı kozunu akılcı kullanmalıyız.

Uzun yıllardır ilk defa boş mevkimiz yok,bir kaç mevkide alternatif eksikliği var sadece. Tabi daha iyi oyuncular bulup kadro kalitesini artırmak şart bunun için tok alıcı kozunu akılcı kullanmalıyız.
Ayni goruste degilim 10 numara mevkimiz yok.Bence suan en onemli orta saha ve 10 numara eksikligimiz.Ve ciddi alternatif sikintimiz var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt