Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tahmin edilenden daha hareketli bir yaz geçecek hem bizde hem avrupada

osimhen işi konusunda her an bişey olabilir endişesi yaşıyorum

umarım alternatifi vardır
Osimhen alternatifi en az sattığımız para kadar olur ki zaten, ya seviye olarak net düşüş olur ya da bilemedim. Gitmemesi gerekiyor en azından bir sezon daha

Hakan fener olacak gibi fenerli hesaplar editleri girmeye başlamış.

Greenwood + Hakan beni yakar.

bu yaz çok büyük sirkülasyon olacak

özellikle santrafor konusunda

sesko gyökeres isak ekitike hayal kırıklığı oldu

lewa bırakıyor

bi cisim yaklaşıyor
Bu sene Osimhen gider gibi geliyordu bana ama sezon bittikten sonra durumlara bakınca kalması daha yakın gibi. En olası senaryo Arsenal Gyokeres+ para= Osimhen gibi duruyor ama Arsenal Gyokeres+ 50-60 vermez biz de daha azına salmayız gibi. İş tabi biraz da Osimhen'de bitecek. Osimhen giderse gideceği yere göre de bizim santrafor belli olabilir gibi geliyor bana. İlla bir takas işi olur sanki orada. Direk bir takım gelip 150 vermez.

Osimhen alternatifi en az sattığımız para kadar olur ki zaten, ya seviye olarak net düşüş olur ya da bilemedim. Gitmemesi gerekiyor en azından bir sezon daha

maaş konusunda esneyeceğinin işaretini çaktığı an osimhen kapımızı çalmama ihtimalleri yok

o noktadan sonra tutma ihtimalimiz yok

sadece pazarlık gücümüzü kırmasın yeter

Lewa en az 3 sene Dzeko katkısı yapar

Bize Osimhen in yörüngesinde Necati Ateş gibi adam lazım

Marmoush çekebilsek ah ahh

Hakanı isterdim yalan yok. Ama Inter'deki arkasına koyulan 3'lü defansla sağlanan konforu zaten sağlayamayız.
He ayrıca 32 yaşında, %99 ihtimalle son sözleşmesi. Gelsin 7-8 milyon maaşa fenere.

Adam 2 senedir yirtiniyo bunlar singolara cingolara gömüp duruyo parayı sezon bitmiş hala daha adama teklif yok herif dünyanın sayılı oslerinden üstüne gsli , gitsin valla fbye müstahak bunlara

Bir kere de bir transfer dönemine hazırlıklı girelim. İyi yerlileri toplayalım, iyi u23 yabancıları bulalım ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt