Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener kadro dizecek birsuru eksikleri var 55 milyon bir oyuncuya baglayamazlar
Bağlasalar bile maaş butcesi sorun ozaman
Assensio veya Talisca dan çıkmak zorundalar
Bu seçim vaatleri mazbatayı alınca haberler degisir
Mazbatayı alınca ekonomik tablonun böyle olduğunu bilmiyorduk. Kulübü düşünmek zorundayız cart curt. Belmas 10 güne transferi çözüyordu bakıldığı zaman.

Seneye bu kadar hata yapma lüksümüz yok eğer 5/5 istiyorsak Uğurcan, Barış ve Osimhen temelinin üstüne çok iyi A+ seviye 3 tane adam indirip seviyeyi yine yüksek tutmamız lazım.

En başında Van Dijk'ı direk kontenjana bakmaksızın çözmek lazım bu takımın lider stoper ihtiyacı var bocaladığı maçlarda sağımız solumuz her yer dağılıyor. Ardından Thuram seviyesinde bir orta saha net almamız lazım.10 numara konusunda da olabiliyorsa Bruno Fernandes çekeceksin bu kadar basit...

6 mevkide açık ara rakiplere üstünlük kurmuş oluruz.

Uğurcan
??? - Van Dijk - ??? - ???
Thuram - ???
Barış - Bruno Fernandes - ???
Osimhen​

Valla hava civa

O his bana gelirse söylerim

fb icin iyi şeyler hissetmiyorum

Ya 2003 teki gibi 6.olurlar ya 2015teki gibi huzursuz,emenikeye vs dalastiklari gibi bir ortam

Sokuk bazı Gsli astrologlara da burdan selam

Sen gelirken biz dönüyorduk koc burcu zurna karı

BCT'nin bildiği pek bir şey yok. Bilgi olarak söylüyorum 30'a verme ihtimalleri bence yok bizimde 45-50 civarına çıkacağımızı hiç sanmıyorum.

Seneye bu kadar hata yapma lüksümüz yok eğer 5/5 istiyorsak Uğurcan, Barış ve Osimhen temelinin üstüne çok iyi A+ seviye 3 tane adam indirip seviyeyi yine yüksek tutmamız lazım.

En başında Van Dijk'ı direk kontenjana bakmaksızın çözmek lazım bu takımın lider stoper ihtiyacı var bocaladığı maçlarda sağımız solumuz her yer dağılıyor. Ardından Thuram seviyesinde bir orta saha net almamız lazım.10 numara konusunda da olabiliyorsa Bruno Fernandes çekeceksin bu kadar basit...

Uğurcan
Thuram - ???
Osimhen​
bukadar sirkulasyon olmaz max 3 adam gelir a+

Uğurcan
Thuram - ???
Osimhen​
Çık artık şu mantarlı ormandan şirin babam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt