- 1 Mayıs 2018
- 58.172
- 48.943
- 3.873
marsilya greenwood icin en az 60-70 ister cunku unitedin yuksek payi varGreenwood + Lewa + Guirassy + Merih + ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
marsilya greenwood icin en az 60-70 ister cunku unitedin yuksek payi varGreenwood + Lewa + Guirassy + Merih + ?
TS için ciddi kayıp.
Romada istiyor onlar 30 veriyor diye biliyorum ama fener 50-55 arası verebilir.marsilya greenwood icin en az 60-70 ister cunku unitedin yuksek payi var
Fener o parayi nasıl veriyor yav. hiç sanmiyorumRomada istiyor onlar 30 veriyor diye biliyorum ama fener 50-55 arası veriyor.
Umarım alamazlar.
Fener kadro dizecek birsuru eksikleri var 55 milyon bir oyuncuya baglayamazlarRomada istiyor onlar 30 veriyor diye biliyorum ama fener 50-55 arası veriyor.
Umarım alamazlar.
Osimhen ayarında olması zaten mümkün değil, Osi gitti Napoli'yi şampiyon yaptı ama Greenwood'da ciddi potansiyeli var ingiltere'de kız arkadaşıyla olan durumu yaşamasa muhtemelen kariyeri baya üst seviyede devam edebilirdi.Greenwood, Osimhen ayarında diyen arkadaşlara hiç katılmıyorum. Skorer kanat ama takım oyununa katkısı pek yok hatta top rakipteyken hiç yok. Osimhen ayarında bir oyuncu olsaydı zaten Marsilya CL'ye katılım hakkı elde ederdi.
Kabile dili mi öğreniyon reyizAvdullahu lemina
Baris can yunus
Osimhen
Gibson yah isak vural
Sane can armando lang
Deniz gul
Zaten Hakan aidiyeti ile tanınan biri değilCalhanoglu daha önce nasil ali koc ile görüstüyse,milli takim kampina girisi icin her türlü kolaylik saglanan hakan safi de görüsmüstür diye tahmin ediyorum
Burda pek sevilmez ama arda turan’in tirnagi kadar Galatasarayli degil yeni nesil topcular

O yolda zatenThuram da gelsin.
İyi oyuncu ona lafım yok ama hani bazıları Osimhen ayarı falan deyince o kadar da değil. Takımda böyle bir karakterde pek istemem şahsen çünkü takım oyuncusu da değil gibi geliyor bana. Ben mesela o bütçelere çıkacaksam takımın tüm oyununu yukarı çıkaracak Giuliano Simeone gibi kanatları daha çok beğeniyorum öyle bir oyuncu almak isterdim herhalde.Osimhen ayarında olması zaten mümkün değil, Osi gitti Napoli'yi şampiyon yaptı ama Greenwood'da ciddi potansiyeli var ingiltere'de kız arkadaşıyla olan durumu yaşamasa muhtemelen kariyeri baya üst seviyede devam edebilirdi.