Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romada istiyor onlar 30 veriyor diye biliyorum ama fener 50-55 arası veriyor.

Umarım alamazlar.
Fener kadro dizecek birsuru eksikleri var 55 milyon bir oyuncuya baglayamazlar
Bağlasalar bile maaş butcesi sorun ozaman
Assensio veya Talisca dan çıkmak zorundalar
Bu seçim vaatleri mazbatayı alınca haberler degisir

Can Uzun
Deniz Gül

Şu ikisini 45-50 bandına bitirip arkalarına da Lemina profili daha genç ve flaş bir 6 ile
Sara yerine Tielemans tipi 8 alınmalı.

Greenwood, Osimhen ayarında diyen arkadaşlara hiç katılmıyorum. Skorer kanat ama takım oyununa katkısı pek yok hatta top rakipteyken hiç yok. Osimhen ayarında bir oyuncu olsaydı zaten Marsilya CL'ye katılım hakkı elde ederdi.

Greenwood, Osimhen ayarında diyen arkadaşlara hiç katılmıyorum. Skorer kanat ama takım oyununa katkısı pek yok hatta top rakipteyken hiç yok. Osimhen ayarında bir oyuncu olsaydı zaten Marsilya CL'ye katılım hakkı elde ederdi.
Osimhen ayarında olması zaten mümkün değil, Osi gitti Napoli'yi şampiyon yaptı ama Greenwood'da ciddi potansiyeli var ingiltere'de kız arkadaşıyla olan durumu yaşamasa muhtemelen kariyeri baya üst seviyede devam edebilirdi.

Greenwood messi olsa istemem

bu herifin aklandığı falan yok adamı adadan bile postaladılar yürü git 2-3 sene gelme buralara diye

böyle rezil kepaze iğrenç insanlar mümkünse değil bizim formamızı üstünde türk bayrağı olan herhangi bir forma giymesin mümkünse

Calhanoglu daha önce nasil ali koc ile görüstüyse,milli takim kampina girisi icin her türlü kolaylik saglanan hakan safi de görüsmüstür diye tahmin ediyorum

Burda pek sevilmez ama arda turan’in tirnagi kadar Galatasarayli degil yeni nesil topcular
Zaten Hakan aidiyeti ile tanınan biri değil :asd:

Adamlara sapladıkça yeni zengin birini başkan yapıyorlar:) yemin ediyorum şu salaklar son 30 senede ülkenin dış borcunu kapatırlardı. 2 şampiyonluğu zor gördüler. Birde arada KoÇ diğer şikecilerede destek oluyor onlarda bizden çok harcıyor neredeyse:) alayının içinden geçtik:)

Lewandovski daha karar vermemiş

Greenwood ile görüşebilir safi,normal ama alabilcegini ya da alabileceklerini sanmıyorum

Greenwood herhangi bir takımda tutunacak topçu değil. Mentali çok kötü. Fenerin pamuk ipliğine bağlı durumu, taraftarın kafayı yemişliği çaresizliği ve sabırsızlığı, İstanbul geceleri derken Ocağı göremez.
Gelsin. Hem de 40-50 milyona gelsin.
1780344014428.webp

Osimhen ayarında olması zaten mümkün değil, Osi gitti Napoli'yi şampiyon yaptı ama Greenwood'da ciddi potansiyeli var ingiltere'de kız arkadaşıyla olan durumu yaşamasa muhtemelen kariyeri baya üst seviyede devam edebilirdi.
İyi oyuncu ona lafım yok ama hani bazıları Osimhen ayarı falan deyince o kadar da değil. Takımda böyle bir karakterde pek istemem şahsen çünkü takım oyuncusu da değil gibi geliyor bana. Ben mesela o bütçelere çıkacaksam takımın tüm oyununu yukarı çıkaracak Giuliano Simeone gibi kanatları daha çok beğeniyorum öyle bir oyuncu almak isterdim herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt