Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çalhanoğlu maça girdiği anda kadiköyde ıslıklanır gibi oldu

Halkın kollektif hissiyatına güvenir kamuoyu tepkilerine inanırım, hanemize hayırlı olsun

valla beyler şu ana kadar çıkan hiçbir isim gelmez

gelse gelse sadece Bernardo gelebilir o kadar

Can Uzun vs bunları geçin boş yere debelenmeyin yani

Şu oyunculara bakın
1- Sözleşmesi bitenler
2- Gittiği takımda tutunamamış veya problemler yaşayan iyi oyuncular (gençler dahil)
3- Alt sınıf takımlarda iş yapan, baktığında iyi oyuncu ama işte büyük kulüplerden teklif almadığı için iyi seçenek olacağımız oyuncular

Ayrılmak istediği an tüm büyük kulüplerin teklif göndereceği, veya yükselişte olan genç oyunculara boş yere bakmayın hiç biri gelmeyecek.

Son düzenleme:
Roma Greenwood için 50 teklif etmiş, Marsilya 80 istiyormuş. Fener Osimhen bonservisi ve maaşıyla ancak alabilir. Osimhen bizi CL’de son 16’ya soktu, Greenwood onlara ne katar muamma.

Aynı zamanda ben bu takımı ve Dursun'u biraz olsun tanıyorsam bu sene yüklü bonservis falan çıkamayız çok net. Öyle kalkıp bir oyuncuya 50-60 vermemizin imkanı yok. Maks 1 oyuncuya ciddi para veririz o da 30 civarı olur.

Safi lewayi bitirmis galiba. Diger „dünya stari“ ve 2 milli iyuncu kim merak ettim valla

Aynı zamanda ben bu takımı ve Dursun'u biraz olsun tanıyorsam bu sene yüklü bonservis falan çıkamayız çok net. Öyle kalkıp bir oyuncuya 50-60 vermemizin imkanı yok. Maks 1 oyuncuya ciddi para veririz o da 30 civarı olur.
1780342819687.webp

valla beyler şu ana kadar çıkan hiçbir isim gelmez

gelse gelse sadece Bernardo gelebilir o kadar

Can Uzun vs bunları geçin boş yere debelenmeyin yani

Şu oyunculara bakın
1- Sözleşmesi bitenler
2- Gittiği takımda tutunamamış veya problemler yaşayan iyi oyuncular (gençler dahil)

Ayrılmak istediği an tüm büyük kulüplerin teklif göndereceği, veya yükselişte olan genç oyunculara boş yere bakmayın hiç biri gelmeyecek.
Kesinlikle katılıyorum. Bugune kadar her transfer sezonu basında ne isimler cıktı almaya yaklaşamadık bile hiç birisini. Zaten onları alabilecek ne yöneticimiz de yok. Yakında dünya kupası beklenecek sonra da sampiyonlar ligi ön elemesi yok zaten agustos sonu beklenecek diye haber ucurmaya başlarlar.
cok buyuk ihtimalle +4 u de doldurmayız.
Zaten doldursak da asla oynatmayız. Cünkü Kaan, İlkay küser.
Forvet alacagımızı da sanmıyorum. İcardi Agustos ortası imzalar, eylülde bir ugrar sonra Arjantine kacar.
Umudumuz birilerinin hocası ya da baskanı ile kavga etmesi yoksa 2 senedir oldugu gibi son günlerde sacma paralara sacma adamlar alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt