- 30 Ağustos 2009
- 30.382
- 20.454
- 2.593
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaynakRoma Greenwood için 50 teklif etmiş, Marsilya 80 istiyormuş. Fener Osimhen bonservisi ve maaşıyla ancak alabilir. Osimhen bizi CL’de son 16’ya soktu, Greenwood onlara ne katar muamma.
Ardından 6-8 gelirse tadından yenmez sonrasını fırsat transferi, genco vs bişiler kovalasakta olur.ilk transferimiz Bernardo olur
Aynı zamanda ben bu takımı ve Dursun'u biraz olsun tanıyorsam bu sene yüklü bonservis falan çıkamayız çok net. Öyle kalkıp bir oyuncuya 50-60 vermemizin imkanı yok. Maks 1 oyuncuya ciddi para veririz o da 30 civarı olur.
Tayyarem hangi takımın kadınlarını beğenirse artık
Helal olsun portoyaDeniz gul u 4.5 a almislar
Kesinlikle katılıyorum. Bugune kadar her transfer sezonu basında ne isimler cıktı almaya yaklaşamadık bile hiç birisini. Zaten onları alabilecek ne yöneticimiz de yok. Yakında dünya kupası beklenecek sonra da sampiyonlar ligi ön elemesi yok zaten agustos sonu beklenecek diye haber ucurmaya başlarlar.valla beyler şu ana kadar çıkan hiçbir isim gelmez
gelse gelse sadece Bernardo gelebilir o kadar
Can Uzun vs bunları geçin boş yere debelenmeyin yani
Şu oyunculara bakın
1- Sözleşmesi bitenler
2- Gittiği takımda tutunamamış veya problemler yaşayan iyi oyuncular (gençler dahil)
Ayrılmak istediği an tüm büyük kulüplerin teklif göndereceği, veya yükselişte olan genç oyunculara boş yere bakmayın hiç biri gelmeyecek.
Safi lewayi bitirmis galiba. Diger „dünya stari“ ve 2 milli iyuncu kim merak ettim valla
Greenwood + Lewa + Guirassy + Merih + ?Safi lewayi bitirmis galiba. Diger „dünya stari“ ve 2 milli iyuncu kim merak ettim valla