Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.830
- 18.279
- 2.228
Sesko bu kadar iyi iken hemde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sesko bu kadar iyi iken hemde
Necati ve musap da inanabilirler. Her febe transfer haberine isyan ediyorlarGreenwood fb isine mal fenerliler disinda inanan var mi
30 can 60 kenan 30 forvet bana uyar. 7.5 a da yedek forvet Robbie ure alirimosimhen 120e gidiyor
can 40 kenan 80a geliyor
ne dersiniz
Juve kenani 60a falan bi rak maz.30 can 60 kenan 30 forvet bana uyar
İnter'den sözleşmeyi alacak bu seferÇalhan Hakanoğlu - fb işi ciddi mi? Ciddiyse sıkıntı. Nasıl GSli bu herif yahu....
Yok yav medya etkilesim yurutuyor iste, hakan ozleinde de bu haberler dert olmaz, bize gel gel yapar menajeri osu busu en kotu gecen sene gibi.Çalhan Hakanoğlu - fb işi ciddi mi? Ciddiyse sıkıntı. Nasıl GSli bu herif yahu....
Maasi zaten yerli yabancı farketmez osimhen den bagimsiz dusurmeliyiz. Size katılıyorum. Dünya yıldızı burasi gs biz genc almayız onların hedefi yok ondan genc aliyorlar gibi komedi kavramlar yerine profesyonel ve kaliteli yönetilen bir ekip olabilirizJuve kenani 60a falan bi rak maz.
Ayrica su dert olusuyor o profil yerlilere gidince. Hakan olsun -kenan olsun. Bu tur yuksek profil yerliyi getiridiginde maasini ne yapacaksin. Yuksek yapacaklardir mecburen - o zaman takim icinde yerliler isyan bayragi acacaktir mesela.
Baya zor denklemler bunlar , ozellikle bizim yonetimin beceri seviyesini hesaba katinca.
Hic yabanci olarak bakmadim acikcasi, tamamen yerli maas dengesi ve citasi olarak dusununce hakan/kenan gibi kuraldan dolayida paralar akitmak zorunda olacagin transferler soz konusu oldugun(olmaz ya hani oldu diyelim) mevcut yerlilerine verdigin maasa okey diyeceklerini hic ama hic sanmiyorum.Maasi zaten yerli yabancı farketmez osimhen den bagimsiz dusurmeliyiz. Size katılıyorum. Dünya yıldızı burasi gs onların hedefi yok ondan genc aliyorlar gibi komedi kavramlar yerine profesyonel ve kaliteli yönetilen bir ekip olabiliriz
Kulüp ödeyecek ama şimdiki gibi geri dönüşü olmayacak.Yine kulüp öder birşey olmaz