Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emirhan İlkhan'ı da almamız lazım kesinlikle, bizde çok başka seviyeye çıkar, Salih Özcan yerine de milli takıma yerleşir çocuk 2004lü hala 22 yaşında uzun zamandır piyasada

Dk disinda Avrupada top 3 santrafor profili. Ilgi cekecek ve medyada surekli haberi dondurulecek tabii...

Olay osimhende bitiyor , buradaki maasi bulamaz imkansiza yakin. Kendisi gitmek isterse iste 5 buyuk lig + CL finali falan goreyim edeyim diye , anca o zaman gundem olabilir bence.

4 senedir kim ne derse desin bizi yerli kadronun kalitesi kurtarıyor o yüzden 4-5 tane yerli hamle bekliyorum yönetimden, zaten +4 e alınacak oyuncu Baleba falan olmazsa Okan hoca oynatmaz yerlilere yüklenmek lazım

yakında dış basın şöyle girecek Osimhen el yakıyor, Galatasaray'ın çılgın başkanı Dursun Özbek 170m ile kapıyı açıyor

30 can 60 kenan 30 forvet bana uyar
Juve kenani 60a falan bi rak maz.

Ayrica su dert olusuyor o profil yerlilere gidince. Hakan olsun -kenan olsun. Bu tur yuksek profil yerliyi getiridiginde maasini ne yapacaksin. Yuksek yapacaklardir mecburen - o zaman takim icinde yerliler isyan bayragi acacaktir mesela.

Baya zor denklemler bunlar , ozellikle bizim yonetimin beceri seviyesini hesaba katinca.

Çalhan Hakanoğlu - fb işi ciddi mi? Ciddiyse sıkıntı. Nasıl GSli bu herif yahu....

Çalhan Hakanoğlu - fb işi ciddi mi? Ciddiyse sıkıntı. Nasıl GSli bu herif yahu....
Yok yav medya etkilesim yurutuyor iste, hakan ozleinde de bu haberler dert olmaz, bize gel gel yapar menajeri osu busu en kotu gecen sene gibi.

Her isimde fener de istiyor, calim vs. klasik turk medyasi iste.

Juve kenani 60a falan bi rak maz.

Ayrica su dert olusuyor o profil yerlilere gidince. Hakan olsun -kenan olsun. Bu tur yuksek profil yerliyi getiridiginde maasini ne yapacaksin. Yuksek yapacaklardir mecburen - o zaman takim icinde yerliler isyan bayragi acacaktir mesela.

Baya zor denklemler bunlar , ozellikle bizim yonetimin beceri seviyesini hesaba katinca.
Maasi zaten yerli yabancı farketmez osimhen den bagimsiz dusurmeliyiz. Size katılıyorum. Dünya yıldızı burasi gs biz genc almayız onların hedefi yok ondan genc aliyorlar gibi komedi kavramlar yerine profesyonel ve kaliteli yönetilen bir ekip olabiliriz

Nasıl bir kafa var insanlarda
Cana 40 verme 80 ver Kenan al
Kenana ne verirsen ver gelir mi ? FM de gelmez
Adam Real filan kovalıyor anca transferin sonuna kalırsa Juveye gidicem diye diretirse filan

Ama hayatta gelmez Kenan geciniz

FM'de keşfettikten sonra 1 gerçek maçını izledim. Yumeki Yokoyama. Fiorentina da ilgileniyormuş sanırım. Çocuk 19 yaşında veya daha yeni 20 oldu. Tam bir ham cevher bence. Yaptığı yapamadığı şeylerden oluşan bi videosu var atıyorum buraya. Forvet arkası ve kanatta oynuyor, bence bu çocuğu 2-3 milyon euroya alıp bir yerlere kiralamak lazım.

Maasi zaten yerli yabancı farketmez osimhen den bagimsiz dusurmeliyiz. Size katılıyorum. Dünya yıldızı burasi gs onların hedefi yok ondan genc aliyorlar gibi komedi kavramlar yerine profesyonel ve kaliteli yönetilen bir ekip olabiliriz
Hic yabanci olarak bakmadim acikcasi, tamamen yerli maas dengesi ve citasi olarak dusununce hakan/kenan gibi kuraldan dolayida paralar akitmak zorunda olacagin transferler soz konusu oldugun(olmaz ya hani oldu diyelim) mevcut yerlilerine verdigin maasa okey diyeceklerini hic ama hic sanmiyorum.

Tamamen atiyorum, kenana gittin 7 maas bagladin (tamamrn atiyorum tekrar diyeyim mantiksiz yaklasiyorum yani bizim yonetimin yapacagi gibi) yunus apo eren (pocitayfa) diyecek zam. Ugurcan diyecek zam, baris diyecek zam.

Bizim yonetim asla sert gorevleri yapabilen bir yonetim degil, icardi isini tamamen icardiye birakmis olmak komedi mesela.

Can Uzun brüt 1.3m alıyormuş. Vergi %45-50 gibi bir şeydi sanki orada.

Hakanı da Alacaksin Canida alacaksın şov yapacaksın Icardi Ilkay bunları gönderip maaş maliyetini sifirlayacaksin nokta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt