Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan'ı fb nin alması mantıksız zaten oynatmak zorunda oldukları kante ve gündüzi var. Eger ucunu birden oynatır 10 numara oynatmazsa da yaratıcılıgı düşük bir ortasaha olur. Belki sag kanat asensio sol kanata da konustukları greenwood olursa mantıklı bir kadro olabilir. Fakat Hakanı almak istemelerinin tek sebebi Galatasaraylı olması.
Hakana bugun buyuk yatırım yapmak mantıksız ama burada içi ferah bir şekilde ortasahada Eylule lemina, torreira ve diri bir Kaan ile girip kadromuz yeterli demeyecegimizden emin olabilen var mıdır?
Ortasaha eksik ötesi durumda, Lemina, Torreira, Sara ile olmadıgını bu sene bile gördük ki bu adamlar birer yaş daha yaşlı. Genç alsan hoca genc oynatmak yerine 30 üstü sokaktan gecen adamı tercih ediyor. Transferde nasıl becerikli yöneticilerimiz oldugunu 4 transfer doneminde gorduk. Su an aday olarak konusulan isimlerin gelme ihtimalini bırak, teklif dahi yaptgımızı sanmıyorum buna Can uzun da dahil.
Hatta Safi denen arkadasın hedefi bile olabilir Can Uzun.
Bu yüzden bence durumu degerlendirirken bizim yönetimin yeteneklerini de göz önüne almak lazım. Thuram, Camavingha gelebilecek olsa bence de Hakan pesinde kosmak sacma olur. Ama bunların alacak bir yönetim bence yok zaten bu adamların Türkiye düsünecegini de sanmıyorum. O yüzden eldeki kuş daldaki kuştan iyidir hele bir de elindeki kuşu rakibine vereceksen.

Frenkfurt Can uzunu WCden önce niye versin hem de bizim istediğimiz fiyata

Sizi yiyorlar oyalıyorlar arklar en ufak transfer görüşmesi yoktur, sözleşme yenilememe kararını bile veremiyor adamlar

Dun izleyemedim hazirlik macini, fazla kolay modda mi gecti yoksa "vay be oynuyoruz he" dedirtti mi?

safi seçilemeyeceği için herhangi bir transfer haberine yoruma bile gerek yok bence, aziz de hakana 10-15 maaş vermez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt