Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 81.361
- 92.896
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu isin yontemi buysa fb bizden once cl kupasini alir zira her sene transfere bizden daha cok para harciyorlar.Hedef müzedeki tek eksik kupa Şampiyonlar ligi diyorsak, her sene giderek büyüyorsak bir noktada büyük transferlere devam etmek lazım bu iş anca öyle olur. Tabi işin maddi kısmında uçmamak lazım ama mağazacılık ve stad gelirleri bu denli yükselmişken tempoyu düşürmeden dahada büyütmek lazım. Aynı şekilde sponsorlarıda büyütüp dahada büyüyüp o kupaya yolculuğa devam etmemiz lazım.
Ya onlar kafayı yemiş artık. Bu kafayla şampiyon da olsalar UEFA'dan men yerler.Keremattinin 7.5 aldığı yerde Hakan 15 çeker FB ye safi rüzgar verir Kara para ile
Para harcama değil ama kaliteli adam lazım mesela Osimhen düşeşi bize değil fenere olsa muhtemelen ivme onlara kayardı bize Osimhen ayarında bi denge bozucu bir adam daha lazım hatta şart oldu.bu isin yontemi buysa fb bizden once cl kupasini alir zira her sene transfere bizden daha cok para harciyorlar.
Ben bunu minimum maliyet olarak düşündüm de bu senaryoda bile tamam hemen gelsin denecek bir maliyet değil.Hakan Ç için İnter'in bonservis beklentisi geçen sene 35 civarıydı. Yani 10'a bırakmazlar Hakan'da 8-10 civarı maaş istiyor. Zaten İnter'den kazandığı yıllık net 6.5+ bonus.
Hakan Ç bence çok kaliteli bir oyuncu ama İlkay'da çok kaliteliydi. Hakan'ın sakatlıkları da belli bu yaştan sonra o maliyetlere uzak durmak lazım özellikle orta sahada.Ben bunu minimum maliyet olarak düşündüm de bu senaryoda bile tamam hemen gelsin denecek bir maliyet değil.
Yav gece gece herkes mi bir sey aldi forumdaOsimheni 150ye, Sarayi 30a satip
Can, Camavinga, Thuram, Van Dijk, El Kroupi mi alsak
Ugurcan
Singo Van Dijk Apo Jakobs
Thuram Camavinga
Sane Can Baris
El Kroupi
Kroupi neden gelsin bize uçtukca ucmussunuz yineMilletin hayal kurmasındanYav gece gece herkes mi bir sey aldi forumdaKroupi neden gelsin bize uçtukca ucmussunuz yine
Milletin hayal kurmasından
İlk dönemi için doğru diyorsun gerçi ondan sonra iyi kadro kurdu ve o kurduğu kadroda 2 yıl üst üste şampiyon olmuştu. Yine fazla maliyete kurmuştu tabi.Sonuç : cavanda, rodriguez diye bir adam, bilal kısa, olcan adın ....
O kadro iyiydi de fatih hoca gelmese yine olmayacak gibiydi 4-5 gol yediğimiz başakşehir maçı sonrası takım düşüşe geçti. O harcanan paralar yüzünden uefa neredeyse ceza veriyordu da bütçe kısıtlamasıyla yırttıkİlk dönemi için doğru diyorsun gerçi ondan sonra iyi kadro kurdu ve o kurduğu kadroda 2 yıl üst üste şampiyon olmuştu. Yine fazla maliyete kurmuştu tabi.