Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hedef müzedeki tek eksik kupa Şampiyonlar ligi diyorsak, her sene giderek büyüyorsak bir noktada büyük transferlere devam etmek lazım bu iş anca öyle olur. Tabi işin maddi kısmında uçmamak lazım ama mağazacılık ve stad gelirleri bu denli yükselmişken tempoyu düşürmeden dahada büyütmek lazım. Aynı şekilde sponsorlarıda büyütüp dahada büyüyüp o kupaya yolculuğa devam etmemiz lazım.
bu isin yontemi buysa fb bizden once cl kupasini alir zira her sene transfere bizden daha cok para harciyorlar.

bu isin yontemi buysa fb bizden once cl kupasini alir zira her sene transfere bizden daha cok para harciyorlar.
Para harcama değil ama kaliteli adam lazım mesela Osimhen düşeşi bize değil fenere olsa muhtemelen ivme onlara kayardı bize Osimhen ayarında bi denge bozucu bir adam daha lazım hatta şart oldu.

Onlar yıldız olayını çözdüler Skriniar, Asensio, Guendouzi bu seviyede alıp diğer mevkilerde farklı kapatıp bazılarında öne geçtiler bir tane daha Osimhen gibi star çekersek rekabeti bitiririz çekemezsek bu sene sancılı geçer.

Hakan Ç için İnter'in bonservis beklentisi geçen sene 35 civarıydı. Yani 10'a bırakmazlar Hakan'da 8-10 civarı maaş istiyor. Zaten İnter'den kazandığı yıllık net 6.5+ bonus.
Ben bunu minimum maliyet olarak düşündüm de bu senaryoda bile tamam hemen gelsin denecek bir maliyet değil.

Ben bunu minimum maliyet olarak düşündüm de bu senaryoda bile tamam hemen gelsin denecek bir maliyet değil.
Hakan Ç bence çok kaliteli bir oyuncu ama İlkay'da çok kaliteliydi. Hakan'ın sakatlıkları da belli bu yaştan sonra o maliyetlere uzak durmak lazım özellikle orta sahada.

Can Uzun 5 yıllık tahmini maliyet = 50-60m
Hakan Ç. 3 yıllık tahmini maliyet = 30-40m

Hakan bizden sonra bonservissiz Arabistan, MLS vs. yapar ya da emekli olur. Can Uzun tutarsa uzun yıllar ihya eder. Tutmazsa da satıp maliyetinin bir kısmını çıkarırsın. Oyuncular bambaşka oyuncular. O yönden kıyas yapmak saçma olur. Ama yerli avantajı üzerinden okuyacaksak Hakan'ı pas geçip Can Uzun'u transfer etmek kulüp yöneticiliği adına daha doğru.

greenwood'dan daha iyi sağ kanatlar yamal,olise
Daha kötü olanlar;
doue,saka,estevao,mbeumo,semenyo,Pedro neto,kudüs
Bana göre Greenwood 150 milyon euroluk topçu abi
ifb space feridun

İlk dönemi için doğru diyorsun gerçi ondan sonra iyi kadro kurdu ve o kurduğu kadroda 2 yıl üst üste şampiyon olmuştu. Yine fazla maliyete kurmuştu tabi.
O kadro iyiydi de fatih hoca gelmese yine olmayacak gibiydi 4-5 gol yediğimiz başakşehir maçı sonrası takım düşüşe geçti. O harcanan paralar yüzünden uefa neredeyse ceza veriyordu da bütçe kısıtlamasıyla yırttık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt